Sri Lanka

 

Sri - Lanka: Ceylon misterios
 
   Sri Lanka ... Misterioasă, ca şi ochii lui Buddha, imperturbabilă ca un călugăr budist şi primitoare ca ... Sri Lanka. Odată, după ce ai
fost pe această insulă, este imposibil de a uita plajele de aur nesfârșite, revolta de frunziş tropical şi șoapta a oceanului cald. Excursii la tainele ale civilizaţiilor antice, ruinele templelor magnifice, cultura veche de secole - asta este ea - unica, uimitoarea Sri Lanka!
   Sri Lanka este uimitoare, chiar şi pentru călătorul cel mai ispitit, cu  o mare varietate de tradiţii şi sărbători. Cel mai renumit este festivalul de Esala Perahera, care începe cu parada de elefanţi giganţi. După elefanţii merg fachiri -  înghițitori de foc, dansatori şi alţi participanţi ai festivalului vesel și fără sfîrșit. Punctul culminant al acţiunii este arătarea relicvei de Ceylon - Dintele Relic Sacru. De obicei, pentru neiniţiaţi, această relicvă este ascunsă, şi numai în timpul festivalului ea se pune pe ecran pentru toată lumea.
   "Triunghiul cultural" - o excursie la capitalele vechi ale Anuradhapura şi Polonnaruwa Ceylon şi capitala religioasă Kandy. Statuia gigantică a lui Buddha, care este faimoasă pentru regiunea Radzharata,  uimește. Tor aici, în aşa-numitul "triunghi cultural",se află prima manastire budista din Sri Lanka.
   Sri Lanka, care este, de asemenea, cunoscută sub numele de Ceylon, este asociată cu plantaţiile celebre de ceaiuri. Ceaiul - mândria lui Sri Lanka. Excursiile la plantaţiile de ceai sunt foarte distractive și vă dă posibilitatea de a achizitiona soiuri unice de ceai la faţa locului, precum şi de a participa la o ceremonie de ceai.
   Carte de vizită a insulei, în afară de ceai – minele de pietre prețioase, care produc peste 80 de tipuri de pietre. Nu e de mirare că Sri Lanka  în multe legende orientale este numită  "insula comorilor imense." În magazinele locale de bijuterii, puteţi cumpăra e pietre de o frumuseșe uimitoare, la un preț foarte accesibil. Copiilor, în Sri Lanka,le va fi distractiv, avînd posibilitatea să se joace cu maimute coadă-lunga, obişnuite cu turiştii şi adorînd să pozeze pentru un obiectiv foto. Amatorii de cumpărături pot alege suveniruri exotice din fildeş şi lemn, pe care le vând localnicii în piețele mici. Sri Lanka nu este doar o mică ţară-insulă. Aceasta este - un colt magic de natura si temple antice. Este un loc cu plaje aurii si valuri perfecte pentru surferi. Aceasta este – ospitalitea bățtinașilor şi gust de fructe exotice.
   Sri Lanka - e... Sri Lanka – un loc unic şi fermecător, revigorant ca o înghiţitură de ceai Ceylon bun! Doriţi să vă familiarizați cu adevărată Sri - Lanka? Atunci poftiți  la OK TRAVEL! Managerii noştri vă vor găsi "Ceylon Tour",  potrivi gusturilor şi preferinţelor Dumneavoastră. Adresați-vă la profesionişti şi vacanța în Sri - Lanka va fi una de neuitat pentru tine!
 

Back to the list of countries

Our Partners