Brasilia

Brazilia- visele devin realitate!

Brazilia unde sunt multe multe maimuţe sălbatice, mătuşi- miliardare, donii lui Pedro, unde tindea să ajungă marele „maestru al combinaţiilor”! Aici viaţa trece în ritmuri de Lambada, în culori aprinse de carnaval, iar jungla deasă vecinează cu munţi şi cascade. Aici fiecare oraş este o atracţi eturistică- radioasă şi amuzantă precum o imagine în broşura de promovare turistică. Dar chiar şi toate culorile carnavalului create de om, nu pot concura cu explozia imaginaţiei a naturii braziliene! E o ţară unică, impregnată cu miros de cafea, ăsta e farmecul său incredibil.

I've been to Rio de Janeiro.
I love the fun in the sun and the people.
In Rio de Janeiro, it's so exciting to see,
no matter where you go.

Rio de Janeiro- un oraş de vis, oraşul carnavalului, oraşul minunilor, aşa cum este numit de însăşi brazilieni. Sensibil, divers, primitor, prietenos şi incredibil de frumos! Oceanul azuriu, plajele aurii din Copacabana, statuia lui Hristos ce priveşte spre Corcovado- Rio scufundat în verdeaţa palmierilor este frumos în diversitatea sa! Ore în şiri puteţi rătăci pe străzile oraşului vechi, examinînd casele în stil colonial, unele mai fastuoase altele elegante prin simplittaea lor. După care puteţi vizita Copacabana şi să leneviţi pe nisipurile aurii. Sau vă puteţi delecta cu o prăjitură delicioasă şi o ceaşcă de cafea în „Cofetăria Colombo” de pe Rua Dia Goncalves. Aceasta fiind cea mai veche cofetărie din Brazilia. Aici, în sălile cu oglinzi îmbibate cu arome de cafea şi fursecuri, se adună pictori, scriitori, poeţi şi politicieni pentru a savura din gustul dulce al vieţii.

Dar Brazilia nu înseamnă doar Rio! Brazilia este o Mecca pentru extremali. Doriţi să vă încercaţi puterile într-un safari exotic din Brazilia traversînd jungla şi canionul Iguazu? Să vă aruncaţi în curenţii de gheaţă ai cascadei pe o barcă admirînd o pumă graţioasă ce leneş se întinde pe copac? Sau poate vă atrage mai mult  vînatul de peşti piranha şi aligatori furioşi în apele Amazonului? Vacanţele în brazilia au un gust deosebit şi picant de entuziasm vînătoresc! Sau puteţi rămîne în cabană(un hotel mic chiar în mijlocul junglei) savurînd frumuseţea naturii sălbatice, ascultînd şoaptele coroanelor de  palmieri şi ţipetele de ocelot.  Sau puteţi asculta susurul apelor Amazonului şi foşnetul cozilor de crocodili. Ascultînd natura.

Brazilia este surfing, scuba diving şi zbor cu aeroplanul! Aici toţi se dau cu placa de surf, nu în zadar ani la rînd Brazilia iese învingătoare la sporturile de surf! De la Amala pînă la Santa- valurile oceanului sunt cucerite de surferi înflăcăraţi.

Diving este insula lui Fernando de Noronha şi Bahia. Bureţi de mare, caracatiţe, peşti uriaşi, pegasus, peşti-îngeri, steluţe marine- lumea subacvatică de aici este variată şi interesantă, deci aveţi ce fotografia!

Brazilia este atractivă şi unică! Zîmbitoare în ritmuri de samba şi melodii maracas, ea îşi întîmpină oaspeţii cu o cordialitate nemaipomenită! Şi cînd afară domneşte iarna iar în suflet e toamnă trebuie doar să veniţi aici, unde vara este veşnică! Şi viaţa va străluci în culori noi- în culorile vii ale carnavalului brazilian!

Agenţia OK TRAVEL oferă călătorii în Brazilia- ţara soarelui, frumuseţii şi distracţiei! Managerii noştri vor organiza odihna după dorinţa Dumneavoastră şi nu vă rămîne de cît să savuraţi întîlnirea cu Brazilia!

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii