Recomandări generale

 

Recomandări generale

Înainte de zbor, nu uitaţi să obţineţi o viză în ţara de destinaţie, a lua paşaportul dvs., biletele şi alte documente necesare pentru intrarea în ţara de destinaţie.
 
La cumpararea unui bilet, verificaţi ortografia numelor aflate bilet, data şi ora de plecare, ruta, preţul biletului, nu uitaţi să specificaţi numele aeroporturilor de plecare şi de sosire. Asiguraţi-vă că perioada de valabilitate a vizei corespunde cu datele indicate pe bilet.
 
Reglementarea relaţiilor între autorităţile publice şi pasageri este calificat ca competenţa pasagerului şi nu responsabilitatea companiei aeriene.
 
Compania aeriană nu duce nici-o răspundere de disponibilitatea, fiabilitatea şi corectitudinea documentelor de transport al pasagerului emise de către autorităţile guvernamentale.
 
Pasagerul este obligat să respecte toate legile, regulamentele, normele şi reglementările autorităţilor competente ale ţării, din care, în care sau prin teritoriul careia el este transportat, cerinţele faţa de securitatea aviaţiei, paşaport şi viză, vamă, valută şi controlul sanitar si carantină si alte formalităţi administrative. Informaţii oficiale despre documente pot fi obţinute numai în consulatul ţarii în care zburaţi.
 
Compania aeriană are dreptul sa refuze transportarea pasagerilor ale căror documente nu corespund cerinţelor legislative sau sunt necomplete.
 
Compania aeriană nu duce răspundere pentru pierderile sau costurile asociate cu obtinerea documentelor conform legilor, regulamentelor, normelor şi reglementărilor de organele de stat competente.

Alte sugestii 

Consultaţi medicul de familie. Presiunea aerului în salonul avionului corespunde la presiunea de aer la altitudinea de 2440 m (6000 ft), astfel înainte de zbor persoanele cu probleme respiratorii sau a sistemului cardiovascular sunt recomandate să consulte un medic de familie. Aflaţi dacă aveţi nevoie sa fi-ţi vaccinaţi, sau dacă aveţi nevoie de medicamente în timpul zborului. Diverse medicamente pot fi cumpărate fără prescripţie medicală, iar medicul de familie vă poate ajuta să alegeţi cel mai potrivit medicament.
 
Evitaţi să mâncaţi excesiv înainte de zbor. În timpul zborului lung, organele digestive funcţionează mai lent decât de obicei, astfel înainte de zbor limitaţi-vă la o masă cu un conţinut caloric redus.

Partenerii nostrii