China

 

China- un farmec sub ceruri
 
„Barza galbenă a părăsit ţărmurile noastre,
Doar turnul rămîne o amintire a păsării
Îmi umplu paharul şi îl revărs în rîu
Valuri de emoţii cresc în inima mea”.
Mao Zedong
 
China...ţara legendelor, ţara misterului, ţara universului. China etse atît de originală şi surprinzătoare încît atrage călătorii încă din cele mai vechi timpuri. Ca printr-o minune aici s-au împeltit într-un întreg ecoul civilizaţiei antice cu evoluţia modernă şi înţelepciunea temperată de Est cu dinamismul de Vest. O vacanţă în China poate deveni cu uşurinţă o călătorie pe viaţă, indiferent de ceea ce alegeţi- excursii spre Marele Zid Chinezesc, spiritul ţării şi înţelepciunii din muzeele provinciale sau traseele confortabile pentru snowboard din Yabuli. 
 
China le are pe toate! Asta nu e o exagerare, aici întradevăr sunt de toate, ba chiar cu posibilităţi maxime de confort şi service excelent. Relaxarea pe plajele sidefii de pe insula Hainan, staţiunile de schi din Yabuli, Disneyland-ul din Beijing, cumpărături în magazinele europene din Shanghai- la toate acestea se adaugă bine-cunoscuta bucătărie chineză, diverse excursii şi ospitalitatea incredibilă a chinezilor.
 
Dacă pentru Dumneavoastră vacanţa este imposibilă fără plajă, soare şi mare- atunci bine aţi venit pe insula Hainan. Vacanţa de litoral pe insula Hainan înseamnă hotele moderne, plaje sidefii şi peisaje expresive. Aici puteţi admira privelişti frumoase stîtnd întinşi pe nisipul cald şi ascultînd şoaptele mării. Iar dacă obosiţi de inacţiune, trebuie doar să închiriaţi accesoriile necesare pentru scufundări şi să exploaraţi lumea subacvatică. Sau puteţi juca golf pe cel mai bun teren din Sudul Asiei. Doar o simplă vizită a insulei Hainan pentru o vacanţă la plajă e ca şi cum ai curăţi un măr pentru ai mînca doar coaja. Excursii în Deer Park, Parcul de Cristal „Marginea Lumii”, excursie către centrul de budism „Nanshan” sau o adevărată Insulă a Maimuţelor, unde puteţi întîlni maimuţe inteligente şi prietenoase care adoră să se fotografieze. Iar spre seară- delectarea unei ceremonii a ceaiului şi cina la un restaurant local vor fi perfecte pentru a încheia ziua.
 
Vorbind de restaurante...Este imposibil să vă aflaţi în China fără să gustaţi din celebra bucătărie. Raţă a la Pekin, Century eggs(ouă vechi de 100 de ani), supă din cuiburi de rîndunică acompaniată cu un păhăruţ de vodcă de orez şi cîntul mlădios al fetelor chineze- şi vă daţi seama că viaţa este frumoasă şi uimitoare! Ce faceţi dacă nu vă doriţi căldură şi mare, dar vă doriţi zăpadă imaculată şi fluierat în urechi în timp ce zburaţi de pe traseul bine presat? În acest caz sunteţi aşteptaţi de Yabuli- cea mai mare staţiune de schi din Asia. Traseele pentru slalomuri şi schiuri se potrivesc şi pentru sănii, snowmobile, mersul pe sănii trase de cîini, hipism- distracţii la nesfîrşit! Iar seara se aprinde un rug imens şi încep să explodeze focurile de artificii...Exotica etse suplinită de hotele şi vile neobişnuite în formă de mori din diferite epoci şi ţări.
 
Aici s-au contopit perfect liniştea templelor antice din Tibet şi vuietul vesel din oraşe, diversitatea culturii antice şi dezvoltarea infrastructurii a celei mai importante puteri mondiale. Aici învie poveştile despre dragonii magici, iar hotelurile amintesc de palatele imperiale. Descoperiţi şi atingeţi sursa de înţelepciune şi frumuseţe a omenirii împreună cu agenţia de turism OK TRAVEL, şi Imperiul Mijlociu va deveni drsgostea Dumneavoastră pentru totdeauna! Managerii noştri vă vor oferi vacanţe în China în dependenţă de dorinţele Dumneavoastră.
 
China vă aşteaptă! 
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii