Rezervări Online

Bilete de avion on-line


(Reguli de bază) Procurarea şi rezevarea biletelor on-line este mereu mai ieftina de cît cumpărarea la telefon sau direct de la agenţiile de turism!

Cu cît mai devreme Vă planificaţi călătoria,cu atît mai bine!

    Ca şi orice altă achiziţie, biletele de avion necesită,de asemenea,o cercetare de piaţă. Cu cît mai devreme ve-ţi începe căutările, cu atât mai variată va fi gama de opţiuni. Spre exemplu, preţurile de zbor la aceeaşi destinaţie fluctuează în dependenţă de data selectată. Dacă alegeţi zborul  cu o zi mai devreme sau cu o zi mai târziu,asta ar putea duce la economisirea a până la 60% din preţul biletului.

O opţiune analogică este alegerea aeroporturilor secundare,în apropiere de punctul destinaţiei sau alegera reuşită a ţărilor intermediare. În ambele cazuri, sunt posibile cheltueli suplimentare,apărute în urma unor modificări spontane. Eventual,cel mai bine e sa faceti calculele necesare pentru a fi siguri in alegerea finala.

Rezervaţi la începutul anului

(! Regula de bază) Nu contează dacă aţi ales o companie low-cost sau una obişnuită – cu cît mai devreme vă rezervaţi zborul cu ctît mai ieftin va fi costul acestuia. Preţurile biletelor de avion cresc, de obicei cu 21 de  zile, 14 zile, 7 zile şi 3 zile înainte de data plecării. Încercaţi să rezervaţi înainte de aceste termene si veţi primi, cel mai probabil, un pret destul de atrăgător pentru biletul Dvs.

Nu vă grăbiţi

Nu vă pripiţi să rezervaţi din prima biletul avia cu preţ redus.Există întotdeauna o şansă de a găsi unul mai ieftin. Deci, odată ce aţi găsit un bilet de avion potrivit, asiguraţi-vă că aceeaşi ofertă nu este disponibilă la un preţ mai mic.
 

Partenerii nostrii