Tailanda

 

Thailanda -  ţara celor  mie de zâmbete
 
   Thailanda a devenit celebră, fiind o țară  prietenoasă  şi ospitalieră. Fiecare călător aici mereu este binevenit, ca un oaspete de onoare! Plaje exotice,  pante de munte maiestuoase şi exotica tropicală, combinate cu un serviciu bun la  preţuri mici,  atrage în Regatul Thai turiștii din toata lumea!
   Pattaya, o staţiune din Thailanda, cea mai faimosă,  renumită pentru plajele sale frumoase, hoteluri de lux si frumusețea incredibilă a junglei adevărate! Diferite cluburi de noapte, restaurante şi baruri, cu un program divers se întîlnește la fiecare pas. Există un spectacol de cabaret-show "Alcazar". Pe-nserat centrul lui Pattaya se transformă într-o zonă pietonală, şi invită oaspeţii la tot felul de spectacole, inclusiv celebru travestit - show.
   Pentru odihna activa pe nenumeratele insule din jurul Pattayei sunt amplasate centre de scufundări. Dacă sunteţi călător cu copii, vizitați neapărat spectacolul cu crocodili, şerpi sau un spectacol cu elefanți. De asemenea, puteţi beneficia de numeroase excursii asociate cu istoria thailandeză, temple budiste,  incredibil de frumoase, maiestuoase, şi foarte ospitaliere. Insula  Phuket – perla Regatului Thailand! Clima ei ușoară, munții, jungla si zone de resort, pline de divertisment, face Phuketul unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru odihnă. La doar trei kilometri de oraş este situat Gradina Orhideelor, aromată şi incredibil de frumoasă. Nu departe de grădină sunt fantasticele plantații de orhidei, ferma de crocodili şi satul Thai. Puteți vedea viaţa reală a unui sat thailandez, cu dansuri  populare şi box thailandez.
   Uimitorul  "Sat Marin a Țiganilor ", construit pe apa, de asemenea, iși așteaptă oaspeții. Aici străzile din lemn sunt pline de vânzători  de suveniruri, fructe de mare şi fructe exotice, pe care le puteţi cumpăra direct în acest sat marin uimitor.
  Samui Island – astea sunt  plaje izolate, sălbatice, cascade uimitoare şi grădini verzi. Vi se oferă condiții ideale pentru sporturi acvatice - scufundari, surfing. Partea de nord a Koh Samui în largul coastei Thong Bo Phud - loc ideal pentru yachting. În Samui sunt foarte populare plimbarile  în jurul insulei pe jeep. Aceasta este o modalitate foarte bună de a vizita celebrele cascade de munți-Hin Lat și Na Muang. Dacă sunteţi atras de o vacanta liniștrită, în companie doar cu cu natura -  atunci  un loc mai bun decât Koh Samui nu veţi găsi.
   Thailanda nicidecum nu vă va lăsa indiferent. Ea vă îndrăgostește cu nisipul alb, apusurile de soare inflăcărate, mirosul de orhidee şi ospitalitatea incredibilă a baștinașilor Thai. Aici vrei să te întorci din nou şi din nou, şi de fiecare dată să găsești alte   fețe ale diamantului acesta  rar - Regatul Thailanda. Agenția de turism OK TRAVEL vă va duce la regatul   misterios ca  Buddha și plin de har. Încredinţați-vă vacanța echipei noastre de manageri-profesioniști, si vacanța Dvs va fi de neuitat!
 

Inapoi spre lista de țări

Oferte speciale

Aventura in Thailanda
toamna 2017
Tailanda

Partenerii nostrii