Locurile de interes

Bangkok – capitala modernă a Tailandei. În traducere - «Satul prunelor sălbatice ». Bangkok – nu este doar capitala Tailandei, acestea sunt principalele porţi în ţară. Oraşul uimeşte turiştii prin contrastele sale. Templuri fastuoase, grădini înfloritoare, muzee, numeroase canale – toate acestea vor epata imaginaţia dumneavoastră. În prezent Bangkok este un megalopolis cu 7 milioane de locuitori, în care locuieşte fiecare al zecelea locuitor al Tailandei.

Pattaya  cea mai renumită staţiune al Tailandei, situată la 147 km de Bangkok. Pattaya este numită o fîşie de plaje de 4 kilometri, aflate în depresiunea liniştită a golfului Siam. Nisipul auriu şi albăstrimea străvezie asemeni unui cristal a apei oceanului care te ademeneşte, litoralul de nisip frumos unduit şi vîntul cald ce vine dinspre mare aducînd un aer proaspăt cu aromă de apă sărată, fac din Pattaya o staţiune extrem de atractivă pentru turiştii din toată lumea.

Phuket se află la sud-est de Tailanda şi pe dinafară seamănă cu o perlă de o formă iregulară. Insula este renumită pentru plajele sale izolate de nisip, pentru frumoasele recife coraliere, pentru stîncile sale şi pentru marea curată. Mai mult din jumătate din teritoriul insulei Phuket este acoperită de păduri tropicale, care în combinaţie cu cascadele, parcurile şi plantaţiile de nuci de cocos fac Phuket-ul locul ideal pentru a-ţi petrece o vacanţă de vis. 

Partenerii nostrii