Marea Britanie

 

Marea Britanie: patru diamante în coroana reginei
 
Cavalerii Mesei Rotunde, misterul de la Stonehenge, cumparaturi, Big Ben - Marea Britanie are multe faţete, şi fiecare turist își găseşte ceva pe plac.Vacanța în Marea Britanie este diversă, de la ecoturism cu sate curate la recepții grandioase, de la vizitarea monumentelor istorice la  plimbări nocturne prin Londra. Călătoria în Anglia - o călătorie de o viaţă, dragostea pentru totdeauna!
Primul diamant - Anglia.
Am visat cerul de Londra…
Londra ... Ştim despre ea încă din copilărie. God Save the Queen, ceaţă, oua cu sunca şi  ploaie pentru micul dejun, Tamisa, Baker Street, clubul de noapte  Fabric, City ... Acest oras amestecă fără teamă trecutul si prezentul, ficţiunea şi realitatea. Fațetele de sticlă al lui City reflectă catedralele medievale, lângă zidurile vechi al Turnului Londonez - un patinoar, şi podurile vechi cu ture  coexistă cu  cele moderne, suspendate. De la cea mai mare roată din Europa atârnată peste Tamisa este posibil de a admira orasul - un multi-faţet şi divers ca întreaga istorie engleză.
Londra – această e viaţa de noapte, care nu se oprește nici  pentru un minut. Limba engleză spune: "Daca ești obosit de Londra - ești obosit de viaţă." Cluburile din Londra,  de la închise la democratice, seamănă cu acest oras. Aici, de asemenea, fiecare își  va găsi ceva pe placul său: de la distracţie exuberantă până la savurarea fără grabă a unui Scotch whisky cu un trabuc și vorbă prietenoasă.
Londra - un paradis pentru cumpărători în magazinele de pe Oxford Street şi Piccadilly, Londra - o oportunitate de a învăţa limba engleză sau de a vizita Palatul Buckingham, irepetabil şi imperturbabil.
Dar capitala este doar una dintre fațetele al unui dintre cele "patru diamante  ale coroanei engleze." Stonehenge, despre care oameni de ştiinţă din toate domeniile  discută și fac presupuneri fantastice, prezintă  interes pentru persoanele, pasionate de istorie, de mister şi necunoscut. Ciudata Catedrală Sf. Paul , cu a sa "galerie a șoaptelor ..." Aici se poate, lipind urechea la perete, să auzi șoaptele unui om la o distanță de mai mult de 30 de metri!
Doamnele si gentlemanii în week-enduri își schimbă mașinile de lux pe biciclete  și se plimbă prin  toată Anglia.
Satele curate  englezești cu tradiționalul  ceai ”five-o-clock”, recolta de struguri în județul Surrey, sau  culesul  de ciuperci și fructe de pădure în judeţul Dorset - o formă preferată de recreere a aristocrației engleze.
Al doilea diamant- Scoţia ...
Monstrul Loch - Ness , cimpoi, kilts ... Scoţia – plaiul lacurilor fără fund, crestelor  gri şi golfului – jocul aristocraţilor. Scoţia - un loc pentru cei care doresc să combine o vizita la muzeu cu odihna activă. Pescuitul pe lac, urmat de o vizită la Edinburgh International Arts Festival, navigație pe misteriosul lac Loch Ness și  jocul  de golf pe cele mai bune terenuri din lume. Scoţia - locul de naștere al celebrului whisky. După plimbare, cu o senzaţie de oboseală uşoară, este plăcut să stai lângă şemineu într-un hotel confortabil şi să te bucuri de un gust mistuitor de whisky.
Al treilea diamant- Ţara Galilor
 Suprafața cristalină a lacurilor, păduri luxuriante, cascade si golfuri – aceasta este Ţara Galilor. Aici, pe fundalul naturei mărețe, cuvintele sunt de prisos. Castelele medievale sunt în veșnică rivalitate pentru putere şi frumusețe cu stejarii şi tișii seculari.  Excursiile la castelele fabuloase ne aduc în lumea cavalerilor nobili, prințese fermecate şi fapte vitejești.
Al patrulea diamant - Irlanda de Nord
Pub-uri, role, Jig şi "cliffuri" - aceasta este Irlanda. Aici sunt stâncile de doi metri ("cliffi"). Aici - moorland. Aici este plaiul  studenților, pentru că nivelul de educaţie este atît de mare încât elevii din toată Europa tind să învețe în Irlanda . 
Dublin oferă pentru vizite muzee şi monumente, precum şi mormântul New-Grange - , care este mai vechi chiar decât piramidele egiptene. Fenomenul New-Grange constă în faptul că o dată pe an, în timpul solstițiului de iarnă, în cripta veche cad raze de lumină, luminând un coridor întunecat.
Irlanda  este  un pub cu bere şi  whisky, delicioasă tocană în oala, snacks-uri de cartofi, şi  oameni primitori. Irlanda este incompletă fara a gusta lichiorul  Irish Cream, această cremă irlandeză, dulce şi mistuitoare ca și însăși Irlanda!
Vacanța în Marea Britanie ar putea fi diferită - de la excursii la frumusețea antică la cel mai bun shopping  din lume, de la golf aristocratic la un joc de fotbal zgomotos, de la ecoturism la formare profesională în universitățile antice ale lumii, de la Festivalul Edinburgh Arts la Festivalul "Beatles" din Liverpool . Cu ajutorul agenției noastre  de turism OK TRAVEL alegeți Marea Britanie, și vacanța Dvs va fi de neuitat! Personalul nostru vă va găsi un tur perfect potrivit şi magia Albionului va rămâne pentru totdeauna în inima Dvs!
 

Inapoi spre lista de țări

Oferte speciale

Locul perfect pentru o ceasca de ceai
city break London
Marea Britanie
Harry Potter tour
all year tur
Marea Britanie
Dorchester Collection
The legendary hotels
Marea Britanie

Partenerii nostrii