SUA

 

SUA:  o iubire pentru totdeauna
 
Vacanţa în Statele Unite ale Americii este un vis pentru cei ce preţuiesc dinamismul, diversitatea şi romantismul. America este diferită, zgomotasă, liniştită, veselă şi romantică, acoperită de nea şi soare, ademenind cei mai diferiţi turişti. Aici te poţi bronza pe plajele aurii din Miami, sau călătorind să vezi cascada Niagara şi să vizitezi faimoasele teatre Broadway. Vacanţa în America poate fi emoţionantă, vibrantă, incitantă, aventuroasă  şi confortabilă, stilată, elegantă- trebuie doar să alegi. Să alegi propria Americă. 
 
„Sunt atît de mic printre zgîrîe nori”
 
New York, New York ...zgîrîe nori, ce tind spre cer, precum turnurile vechilor castele,  Broadway, mall-uri, Statuia Libertăţii. Este oraşul supranumit- America în miniatură. În New York găsim tot ce are şi ţara- religie, fashion, tempou. Însuşi ritmul vieţii în New York este cu adevărat american, fierbinte, vibrant, fără să se oprească măcar pentru un minut. 
 
Los Angeles „Fabrica de staruri” Hollywood, Disneyland, muzee, teatre, restaurante şi magazine de modă. Un loc solicitat de roamntici şi cinefili, pentru a simţi pe propria piele tinereţea veşnică a oraşului Los Angeles, pentru o plimbare pe străzile Hollywod-ului şi pentru a surprinde spiritul Disneyland! 
 
Acesta e San Francisco
Oraş în stilul disco
Acesta e San Francisco
Cu mii de lumini
 
Scîntietor, luminos şi calm...San Francisco a reuşit aparent, să combine incompatibilul. Pe bulevardele largi de aici poţi vedea yorkezi punk în culori aprinse şi costume de afaceri ai angajaţilor bancari. Printre zgârie-nori s-au ascuns vile victoriene. Iar pe lîngă centre comerciale de modă se deplasează tramvaiele istorice. Aici nu găsim agitaţia din New York, emfaza din Washington sau aroganţa din Hollywood. Aici te poţi relaxa, face plimbări în parcuri, lăsînd apusul mieros să te învăluiască în timp ce tu descoperi obiectivele turistice iar briza sărată a oceanului îţi pătrunde lent în plămîni. 
 
Însă America nu înseamnă doar oraşe. Mai înseamnă excursii către Marele Canion, luciul şi furia Cascadei Niagara, plimbări cu maşina prin America cu un singur „etaj”, atît de diferită de alte ţări. Îmseamnă misteriosul Yellowstone- parc naţional cu gheizere, izvoare de sulf şi defileuri. America înseamnă Florida, caldă, luminoasă şi însorită. Plajele aurii din Miami, surfing, diving şi toate tipurile de divertisment- Florida este frumoasă şi variată. 
 
Plaje şi schiuri- este motivul pentru care turiştii îşi petrec iernile în America. Dacă te-ai plictisit de culorile aprinse ale Hawaiilor şi plajele aurii din Florida şi ai vizitat toate staţiunile celebre de schi ale Europei atunci direcţia ta este către America! Către modernul Aspen, nocturnul Key Stone şi zgomotosul Beaver Creek. O varietate largă de trasee bine pregătite(una dintre ele face parte din lista a celor mai bune trasee din lume), instructori, posibilitatea de a-ţi verifica abilităţile pe slalom, snowboard şi pe zăpada uscată, care este apreciată de schiorii profesionişti- şi aici America este la înălţime! 
 
Alunecarea pe munţii stîncoşi, plajele albite de nisip din Hawaii, surfing, zeci de moduri de a pregăti un grătar, toboganele americane, care nu se ştie din ce cauză sunt numite aici ruseşti, Broadway si Hollywood- toate acestea într-o singură ţară. America poate fi adorată sau poate nu fi iubită, dar nu lasă pe nimeni indiferent. 
 
Agenţia de turism OK TRAVEL vă propune un sejur variat în Statele Unite ale Americii. Traseele de schi din Aspena, lumina orbitoare a New Yorkului sau ferma Texasului- vă rămîne doar să alegeţi, restul lăsaţi pe seama noastră! 
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii