Croaţia

 

Croaţia: minunea din Balcani
 
În partea de nord a Peninsulei Balcanice s-a plasat o ţară mică - Croaţia. O ţară cu un caracter unic, cu aer curat îmbibat cu arome de pin și mare, precum şi monumente magnifice, Croaţia a fost mult timp cunoscut ca una dintre cele mai bune zone de  staţiuni din Europa. Europenii s-au apreciat demult avantajele din Croaţia, considerate ca  o "cabana european." Aici puteţi combina liber odihna activă  și fericirea de relaxare pe plajă, le diluînd cu familiarizarea cu monumente istorice. Aici marea e  curată, dar plaje au primit în mod repetat  premii internaţionale pentru confort si curațenie.
 
Plaje de pietriş mărunt neatinse, Marea Adriatică caldă,  mare basorelief Rocky - Croaţia minunată a fost mult apreciate de către amatori de vacanţă pe plajă.  Aerul marin, amestecat cu mirosul de pini vechi din apropiere, împlinește de vitalitate chiar şi pe un turist cel mai obosit de agitaţia de zi cu zi. Natura din Croaţia - aceasta este ceva incredibil de frumos şi la fel de fabulos! Pe malul mării transparente intercalate cresc rodii, portocali, brazi, pini, si ... palmieri! 
 
Dubrovnik, "perla Adriaticii" - oraş prietenos, cu plaje minunate, istoria uimitoare şi o viaţă de noapte bogată. Aici, fiecare stradă a oraşului vechi cum ar fi un fel de muzeu în aer liber. Aici se păstrează obiceiul medieval, gardienii aici merg  în marş după-amiază, şi ceasul vechi de pe Primăriei marchează  timp cu sunetul de clopote, cum ar fi de sute de ani în urmă. Şi toată  splendoarea medievală este organic ţesută  cu  cafenele moderne şi cluburi de noapte, magazine si hoteluri confortabile cu un nivel ridicat de servicii.
 
Istria - una dintre cele mai mari centre turistice din Croaţia. Aceasta este - locul perfect pentru ecoturism, cu traseuri convenabile pentru biciclete  şi căi pietonale. Croată "Konoboy" - mici restaurante confortabile – călătorul își  va potoli foame de preparate de miel din bucătăria locală renumită  în întreaga lume, sau feluri de mâncare mai familiare mediteraneene. Ce ar putea fi mai bun decât după o plimbare lungă a merge la un Konoboy confortabil şi a se bucura de gustul de cea mai moale carne de miel sub un pahar de vin bun croat...
 
Parcul National de lux Brijuni - arhipelag a doua creste mari şi douăsprezece insule mici, este renumit pentru o colecţie neobişnuită de animale din întreaga lume. Neobişnuitul „ Safari - Park" va fi la fel de interesant pentru cît pentru adulţi atît şi pentru tineri turişti. Caracterul unic a naturii uimește imaginația chiar şi calatorilor cu experienţă. Aceasta este una dintre cele mai frumoase locuri, nu doar Croaţia, ci, de asemenea, toată Peninsula Balcanică. Nu e de mirare că ea  a fost o ţara de reşedinţă a lui Tito. 
 
Pe Croaţia, puteţi scrie o mulţime ... Iar cuvintele nu sunt suficiente pentru a descrie frumuseţea acestei ţări şi farmecul de odihnă în ea.  Activităţile de pe insule, ecoturism si excursii la locale istorice - este Croaţia. Străzile pietruite, pe trotuar, cluburi de noapte şi discoteci, Konoboy mici şi restaurante de lux - aceasta este, de asemenea, Croaţia. Marea Adriatică clară, plaje curate, palmieri şi pini - şi aceasta este Croaţia.
 
Selectaţi Croaţia Dvs, și frumusetea moale a minunei din Balcani va trăi pentru totdeauna în inima Dvs. Agenţia de OK TRAVEL  vă oferă o vacantă la excursii unice la perla a Balcanilor. Managerii de Agenţia vă va oferi o vacantă de care te îndrăgosteşti de această ţară pentru totdeauna! Încredinţaţi profesionişti vacanta Dvs!

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii