Cuba

 

Cuba: un paradispeInsula Libertății
 
Cuba - e un ”cocktail”înnebunit  și iute din soarele tropical, dansuri înflăcărate, natura uimitoare şi plaje neatinse.  Aceasta  este o excursii memorabile interesante, o serie nesfârşită de festivaluri şi de nivelul ridicat de diverse servicii. Cuba este diferit - amuzant, serios, modern si vechi, dar mereu primitoare si primitor!
 
Vacanta de către Cuba - nu doar plaje albe si o mare limpede. Există peste 30 de diving – centre, în  care instructori cu experienţă predau incepatorilor elementele de bază ale scuba-diving , dar diveri  cu experienţă se oferă  posibilitatea de a închiria echipamente pentru scufundări. Şi începători şi scufundatori experimentati sunt uimit de frumusetea lumii subacvatice de pe coasta Mării de Cuba!
Interesant de pescuit sau de pescuit subacvatic, yachting, catamaran barca, călătorind prin jungla, hop "Jeep - Safari" - aceasta este doar o mica lista de divertisment, care aduce turişti în Cuba.
Una dintre cele mai bune statiuni din Cuba - Varadero. Hotelul de lux cu servicii excelente, de douăzeci de kilometri de plaje cu cel mai fin nisip alb, azur, ocean albastru clar şi toate tipurile de excursii interesante fac unul dintre cele mai bune statiuni din lume. Plaje excelente cu şezlonguri gratuite şi umbrele de soare – cu acestea se  caracterizează staţiuni cubaneze, cu  care se mîndresc  localnici.
Holguin, în opinia cubanezilor - cel mai frumos loc. Aici, cele mai delicioase bere locală, cea mai frumoasă natura, cel mai înalt vîrf de munte în Cuba şi cele mai bune plaje. Aici este un produs generic ţară familie Estate Castro.
Playa Esmeralda - un paradis pentru iubitorii de toate tipurile de pescuit. Windsurfing şi scufundări, scuba diving si vînare submarina - aici se poate lua distracţia preferată sau pentru a afla ceva nou, neobisnuit. În plus, Playa Esmeralda este renumită pentru faptul că, în sezonul ploios tradiţional rămînecolţ "uscat" de Cuba.
Insula Cayo Guillermo - loc aproape pustiu pentru iubitorii de pace şi de linişte. În hatisurile de copaci de mangrove şi plantaţii de palmieri ascunde bungalou confortabil, şi dimineaţa începe cu o ciripitul de păsări tropicale. Mare albastru clar şi nisip curat, combinate cu sunete naturale ale naturii captivează întotdeauna turişti.
   
Călători care au vizitat cel puţin o dată pe Liberty Island, spune că, în câteva zile un sejur în staţiunile cubaneze, există un sentiment că sunteţi în Grădina Edenului, fără griji şi de stresul din viata de zi cu zi.
Soarele cubanez şi apa limpede a oceanului pentru o lungă perioadă de timp veți visa după returnare acasă, şi ciripitul păsărilor, foşnetul de nisip va fi audiat în sunete de zi cu zi. Si cu siguranta ai vrea să se întoarcă la Cuba ospitalieră pentru a vedea ceva ce nu ai reușit să vezi, pentru a fi acolo, unde încă n-a mai fost ...
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii