Mauritius

 

Insula Mauritius: locul unde se naşte dragostea
 
„Mauritius a existat înaintea raiului.
Dumnezeu a creat paradisul după imaginea şi asemănarea acestei insule... „
Mark Twain
 
Scriitorul nu agreşit. Regele Oceanului Indian- Mauritius- este splenodarea naturii din toate punctele de vedere. Turcoazul Oceanului Indian, curăţenia imaculată a plajelor, flori neobişnuite şi palmieri umbroşi- oamenilor nu le rămîne de cît să completeze capodopera naturii cu vile, iahturi şi restaurante de lux. 
 
La început a fost plaja...
 
Şi această plajă este albă ca zăpada şi pufoasă ca o fină pudră franceză. La periferiile ţărmului se întind livezile de palmieri, iar în depăratre se pot vedea valurile de smarald ale oceanului. Un astfel de peisaj ar putea decora  grădina raiului. Un astfel de peisaj vă este oefrit de insula Muritius. Terifiantul Ocean Indian, precum un bărbat îndrăgostit, se lasă cucerit de coralii fragili şi devine o lagună liniştită în braţele acestora. Iar în lagună este apă, care scaldă toate nuanţele de albastru- de la turcoaz delicat pînă la un indigo consistent şi moale, de la verde fraged precum frunzele de primăvară pînă în albastrul sapfirului. 
 
Strălucirea şi frumuseţea insulei Mauritius
 
Muritius este un etalon al rafinamentului şi luxului, unde tind să ajungă celebrităţi şi aristocraţi, personalităţi regale şi miliardari. Sub soarele gingaş sau în umbra palmierilor de cocos, hotelele cu servicii regale şi reputaţie impecabilă adeveresc visele despre perfecţiune. Sentimentul de oameni selecţi nu părăseşte vizitatorii atît timp cît se află aici. 
 
Odihna aristrocaţilor
 
Vînătoare nobilă de cerbi sau un joc de golf. Pe insula Mauritius vă puteţi alinta cu orice tip de reecreere. Pescuit la mare adîncime, diving şi navigări, corturi verzi de tenis, toate acestea sunt oferite gratis de către hotelurile insulei. 
 
Mauritius- un paradis pentru gurmanzi
 
Preparate delicate din bucătăria franceză, tradiţii din bucătăria creolă chineză şi indiană- o călătorie în lumea celor mai fine delicatese care ademneşte precum gustul unei vieţi frumoase. Fructele exotice tropicale şi ambundenţa de fructe de mare fac parte din fanteziile celor trei continente ce sfidează imaginaţia chiar şi celui mai exigent gurmand. 
 
Mauritius- insula unde se naşte dragostea
 
Sărutul fin al brizei marine, îmbrăţişările blînde ale lagunei, şoapta palmierilor şi vibraţiile fluturaşilor...Foşnetul nisipului moale sub picioare, pe buze gustul condimentat al vinului, sucul arzător de mango, catifeaua cerului nocturn...Intimitatea nu va fi perturbată- Mauritius este cel mai romantic loc din lume pentru luna de miere sau chiar nuntă! Chiar lîngă apă sunt instalate mese de banchet acoperite cu feţe de masă de un alb imaculat, licăritul lumînărilor se reflectă în transparneţa lagunei iar briza uşoară se încîlceşte prin albul de mătase al rochiei de mireasă... Dacă v-aţi gîndit la o nuntă romantică, alegeţi Mauritius! 
 
Agenţia de turism OK TRAVEL vă propune un sejur de neuitat pe insula fabuloasă- Mauritius! Trebuie doar să vă adresaţi la noi- şi fericirea unei vacanţe vă stă la picioare...
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii