Muntenegru

Muntenegru: comoară veche a Europei 

Pitorescul, micul Muntenegru ... Plantaţii de măslini, stînci, plaje sălbatice, servicii excelente în hoteluri confortabile, mare curată şi razele de soare cald, blînd fac din această țară o mica comoară pentru turiști. Țară de carnavaluri şi festivaluri de teatru, canioane şi fiorduri de sud, țară de soare şi de mare, este considerată una dintre cele mai interesante și atractive centre turistice din Europa!

Muntenegru –  perlă a turismului, te aşteaptă! Budva Riviera  înseamnă frumusețea luxuriantă a golfurilor confortabile, plajele curate si marea azurie. Zeci de orășele mici, de-a lungul coastei sunt pline de cartiere cu cafenele mici, magazine şi taverne cu preparate expresive din bucătăria locală.
 
În Budva însăși  viața nu se oprește pe nici o clipă: restaurante și cazinouri, terenuri de tenis şi terenuri de sport, plajele nisipoase şi apele limpezi fac posibil pentru orice turist de  a găsi vacanța pentru suflet. Centre de diving, în abundenţă situate în întreaga staţiune, oferă condiţii ideale pentru prima scufundare sauînchirierea de echipamente pentru aqualungeri  experimentati. Anume aici, de la o altitudine de mai mult de 760 de metri deasupra oraşului, este cea mai bună, și nu numai în Muntenegru, dar şi în Europa de Est,  zonă pentru zborul cu parapanta. Încă de la începutul secolului XX  Muntenegru a devenit un loc favorit de vacanță preferată în Europa, datorită unei stațiuni aristocratice Rafailovici. Această plajă cu prundis unic, pe care, până și francezii,  iubitori cunoscuți de frumusețe și rafinament, au recunoscut-o  ca  cea mai frumoasă plajă din Europa. Pentru iubitorii de ecoturism va fi foarte interesant să viziteze un sat unic de pescuit în Rafailovici, care își păstrează tradițiile sale cu mare grijă.  Administrația stațiunii, cu mare grija extinde infrastructura stațiunii, împletind perfect beneficiile civilizației moderne în vechile străzi şi case. Acesta facilitează realizarea minunată a vacanței confortabile fără  impertinența excesivă a statiunilor moderne.
 
Statiunea Sf. Ştefan dezvăluie în întregime  frumusețea Muntenegru pe îndelete. Dintr-un mic oraş de provincie el s-a transformat într-un palat complex, unde vizitatorii pot alege atât hoteluri, apartamente şi vile de lux,  cât și bungalouri confortabile. Aici fiecare își găsește odihnă pe plac: de la o vacanță lejeră  în golfuri cu plaje curate însorite până la o varietate de excursii distractive, și la monumente rămase din timpu Evului Mediu. Pentru a descrie complet Muntenegru un mic articol nu este de ajuns. Perla din Europa de Est merită cărți întregi, și nu doar una. Canioane,  stațiunile de schi din ţară își aşteaptă oaspeţii lor în orice moment al anului! Aici vara este perfectă și fascinantă sub soarele cald, iar iarnă- cu traseele de schi cu zăpadă ușoară și moale! Aici este cel mai mare canion din Europa, şi coborîrea într-o canoe,  înconjurat de un peisaj spectaculos, va lăsa în amintirea vizitatorilor aventurieri încă mult timp un fior de nedescris ! 
 
Muntenegru cu siguranţă merită de a fi discutat, de  a fi arătat pe o fotografie frumoasă de familie, pentru a rămâne în inima tuturor pentru o lungă perioadă de timp. Cumpara bilete la agenția de turism OK TRAVEL și Muntenegru va deschide frumuseţea ei, iar Dvs veți aprecia splendoarea perlei din Europa de Est din plin!
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii