Austria / Bad Kleinkirchheim

 

Bad Kleinkirchheim: staţiune lîngă o mică biserică
 
Staţiune lîngă o mică biserică – atît de emoţionant se traduce din limba germană numele oraşului Bad Kleinkirchheim. Aici te vor întîmpina căciulile de nea a munţilor Alpi, văile şi pajiştile însorite, izvoarele termale, care pornesc din adîncul pămîntului, şi aer proaspăt montan! Acest oraş se află în Carintia – pămîntul pîrtiilor însorite, pămîntul a mii de lacuri. Aici vin iubitorii de sport iernatic, distracţii în zăpadă, şi cei care îşi doresc o ameliorare a sănătăţii cu ajutorul apelor curative din Kleinkirchheim.
 
Evoluarea oraşului Kleinkirchheim a început prin construirea unui centru de sănătate, însă pîrtiile largi şi diversitatea de trasee au facut din el o staţiune de iarnă celebră. Kleinkirchheim poate oferi orice tip de vacanţă: de la proceduri de vindecare pînă la activităţi sportive de iarnă şi vară. 
 
Este un loc perfect pentru vacanţele cu copiii: după alunecările de-a lungul pîrtiilor, cei mici vor fi încîntaţi de o baie în bazinele cu apă termală şi cîteva proceduri curative. 
 
Bad Kleinkirchheim – înseamnă sport şi sănătate, staţiune termală şi de schi într-un singur loc! Traseul principal de aici este: celebra pîrtie cu numele de Franz Klammer, marele campion la coborîri în viteză. Un miracol pentru schiat de 4 kilometri – visul oricărui sportiv, traseul începe domol iar spre sfîrşit devine  tot mai şerpuit, abrupt şi incitant!
 
Bad Kleinkirchheim – înseamnă frumuseţea cîmpiilor alpine, izvoare şi ape curative şi un soare generos ce colorează piscurile munţilor într-o nuanţă pală de roz şi auriu. E locul ce dăruie sănătate corpului, şi armonie sufletului. 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii