Austria / Bad Tattsmansdorf

 

Bad Tattsmansdorf: minune curativă a Burgenlandu-lui
 
Pe meleagul pitoreasc Burgenland, printre cîmpiile verzi şi lungile coloane de viţă de vie se află un mic orăşel Bad Tattsmansdorf, abia văzut pe hartă. Tattsmansdorf – este o staţiune cu o popularitate mondială, un tărîm capabil să vindece şi să întinerească. Apele minerale, turbele curative şi izvoarele termale acţionează miraculos asupra organismului uman. Austriecii preţuiesc şi iubesc acest meleag pentru clima caldă, apa curativă, peisaje fabuloase, gustul vinului local şi pentru cea mai delicioasă bucătărie, de aceea au supranumit Tattsmansdorf: „colţ de rai al planetei”. 
 
Tattsmansdorf se află la doar două ore cu maşina de la Viena, iar locuitorii înstăriţi îmbină de obicei placutul cu utilul venind aici pentru weekend, ca să se odihnească de la agitaţia urbană, să capete noi forţe şi să reîmprospăteze starea de sănătate cu apele minerale. Centrul staţiunii este îmfrumuseţat de un parc magnific de pin, aroma căruia umple aerul cu prospeţime şi o nuanţă delicată de răşină amăruie. 
 
Lecuirea în Tattsmansdorfe – reprezintă un complex întreg de tratamente şi abordarea individuală a fiecărui pacient în parte. Excursiile medicale de aici sunt recomandate în special femeilor şi familiilor cu copii. În timp ce mamele se tratează şi trec un curs de întinerire, copiii sunt scăldaţi în bazine speciale. Pentru cei mai mari sunt amenajate săli de jocuri, tobogane de apă şi multe alte distracţii. Vacanţa în Tattsmansdorfe este o posibilitate perfectă pentru o mamă de a se odihni împreună cu copilul. 
 
Cu toate acestea, Tattsmansdorf nu este doar o natură excepţională, izvoare unicale şi pograme terapeutice. Aici vacanţele însemnînd  diverse excursii în Viena şi în locul de baştină a marelui Haydn – în vechiul Eisenstadt. Străzile înguste şi vechi se întortochează cu bulevarde largi, iar în centrul oraşului se înalţă Palatul Esterhazy, legendar şi frumos. 
 
Bad Tattsmansdorf – este şarmul şi eleganţa naturii, frumuseţe şi sănătate, sport şi excursii cognitive, este un miracol curativ al Burgenlandu-lui. 
 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii