Porto Sani Village (Kassandra)

 

Porto Sani Village oferă liniştea unui club privat, vitalitatea unui spa exclusiv şi plăcerile unui refugiu gourmet.
În această atmosferă unică şi calmă, de frumuseţe şi armonie, scopul nostru este acela de a vă încânta simţurile şi a vă intensifica strălucirea interioară. Satul Porto Sani este un loc de o eleganţă discretă şi estetică exigentă. Mobilierul realizat manual, materialele şi lemnul aduc o aură mediteraneană camerelor, iar zonele publice creează o atmosferă familiară, cu interioare curate şi ordonate. Hotelul oferă o gamă largă de facilităţi şi activităţi pentru a vă menţine buna dispoziţie, printre care petrecerile pe plajă, nopţile orientale şi spectacolele de muzică live.
 
 
Descrierea unitatii de cazare
Hotelul Porto Sani Village***** din statiunea Sani reprezinta o varianta buna de cazare pentru cei ce cauta confort si liniste, dar si posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, sau a sporturilor in aer liber, precum tenisul sau mountain bike-ul.
Structura de cazare
Hotelul Porto Sani Village***** dispune de: 
10 junior suites,
74 suite,
9 deluxe suite
10 family suite.
 
Toate camerele au in dotare: TV satelit, CD/DVD player, chicineta, aer conditionat/caldura centralizate, telefon, minibar, seif, feon, halate si papuci de baie, grup sanitar propriu cu cada si balcon.
Junior suite: formate dintr-o singura camera spatioasa, dotata cu chicineta, pat matrimonial, canapea si balcon.
Suitele sunt formate din living si dormitor. Au terasa sau balcon si gradina privata.
Deluxe Suite sunt formate din living si dormitor. Au Tv LCD in fiecare camera, cada cu jacuzzi, balcon si terasa.
Family Suite sunt formate din living, 2 dormitoare si 2 bai. O baie are cada cu jacuzzi, dus si 2 chiuvete iar cealalta baie are dus.
 
Servicii si Facilitati
Hotelul Porto Sani Village***** dispune de: piscina interioara si exterioara, piscina pentru copii, plaja privata, restaurant, bar, SPA, sauna, jacuzzi, baie cu aburi, coafor, fitness, scuba diving, loc de joaca pentru copii si teren de tenis.
 

Partenerii nostrii