Grand Hotel Tremezzo

 

Grand Hotel Tremezzo oferă vedere minunată la lacul Como şi Bellagio. Acesta oferă un centru de wellness modern, numeroase opţiuni de luat masa şi 3 piscine, atât în ​​interior cât şi în aer liber.
 
Construit în anul 1910, hotelul oferă un design fermecător în stil art nouveau cu fresce originale şi mobilier antic. Camerele reprezintă un amestec de vechi şi nou, toate incluzând minibar, TV LCD şi aer condiţionat.
 
Centrul de wellness TSPA include o saună, salon de relaxare şi cadă cu hidromasaj în aer liber cu vedere la lac. Iubitorii de sport vor aprecia sala de gimnastică, terenul de tenis şi pistele de jogging din jurul parcului.
 
Restaurantul La Terrazza cu vedere la lac serveşte preparate excelente din bucătăria italienească. Există, de asemenea, câteva baruri de vin şi saloane din care să alegeţi.
 
Situat în Tremezzo, hotelul se află la o plimbare de 5 minute de portul Cadenabbia pentru excursii cu barca pe lac. Oaspeţii au reduceri la cluburile de golf Menaggio şi Cadenabbia din apropiere.

Partenerii nostrii