Relais Santa Croce

 

Un hotel de 5 stele amplasat într-un superb palat din secolul al XVIII-lea, Relais Santa Croce este unul dintre hotelurile cele mai luxoase, stilate şi elegante, situat în centrul istoric al Florenţei.
 
Situat între Basilica di Santa Croce şi Duomo, Relais Santa Croce se află la câţiva paşi de principalele monumente ale Florenţei, cum ar fi Galeria Uffizi şi Ponte Vecchio.
 
Hotelul se remarcă printr-o armonie deosebită între mobilierul modern şi decorul clasic. La sosire, puteţi aprecia imediat plafoanele cu fresce, o zonă de lounge confortabilă, precum şi personalul foarte atent al hotelului. Există, de asemenea, o cameră de muzică adiacentă unde sunt organizate aperitive speciale şi spectacole de divertisment.
 
Confortul de înaltă calitate joacă un rol esenţial în toate camerele de la Relais Santa Croce. Facilităţile suplimentare variază în funcţie de tipul de cameră şi includ televizoare cu plasmă, garderobă spaţioasă şi un duş cu saună încorporată ori baie turcească.
 
După o zi plină de vizitare a obiectivelor turistice sau de întâlniri de afaceri, relaxaţi-vă în camerele spaţioase cu mobilier de epocă, ţesături elegante, design modern şi vederi splendide spre încântătorul oraş Florenţa.
 
Relais Santa Croce este totodată funcţional şi romantic, potrivit atât pentru călătorii de afaceri, cât şi turişti. 

Partenerii nostrii