Austria / Gasteinertal

În centrul pentru sporturi de iarnă Gastein, après-schiul nu se savurează doar în cabană: pentru revigorare, amatorii se îndreaptă de pe pârtie, direct spre una din cele două băi termale de clasă din Gastein.De pe pârtie, în baia termală: tot ceea ce-şi doresc oaspeţii iernii! 

Cele 50 de telecabine şi telescaune, alături de peste 200 km de pârtii preparate şi înzăpezite, fac din valea Gastein unul dintre cele mai atractive domenii de schi ale ţării. Înălţimi de până la 2700 m încântă inimile schiorilor, din toate punctele de vedere. Dar şi oferta de băi termale din Gastein este unică în zona Alpilor, datorită băii termale în stâncă şi a băii termale din Alpi, aflate în apropiere. Alături de ospitalitatea binecunoscută din Gastein, produc o combinaţie care sigur şi pe dumneavoastră vă va încânta.
Atunci când iubitorii sporturilor de iarnă ajung să înoate, înseamnă ori că nu îşi pot controla plăcile, ori că îşi petrec vacanţa în Gastein. Spunem aceasta pentru că în centrul sporturilor de iarnă din Salzburg, format din staţiunile Dorfgastein, Bad Hofgastein şi Bad Gastein, distracţia din aprés ski nu se limitează doar la cabană: cunoscătorii, se refugiază după o zi plină, petrecută pe pârtie direct în una dintre termele de top din Gastein. 
Regiunea Gasteinertal are pentru fiecare, de la începători până la profesionişi, pârtia perfectă: cele 5 regiuni de schi situate la altitudini de până la 2.700 m, pistele pentru freestyle şi mogul, precum şi traseele de carving, asigură diversitatea vacanţei petrecute aici. Iar cele 50 de instalaţii de urcare şi cei 220 km de pârtii perfecte, fac din regiunea Gasteinertal una dintre cele mai atractive regiuni din Austria.
De pe pârtie direct în terme
 
Ce poate fi mai plăcut după o zi obositoare petrecută pe pârtie, decât să te relaxezi în apă termală caldă şi să te încălzeşti în saună? Formată în mare parte din apă şi stânci, terma Felsentherme Gastein, cu arhitectura ei unică, vă va impresiona cu o atmosferă de neuitat. Iar terma Alpentherme din Bad Hofgastein este, binenţeles, cea mai modernă oază alpină de relaxare şi sănătate. În cele două terme, iubitorii sporturilor de iarnă, vor găsi mediul ideal pentru relaxare.
 
Un plus de valoare pentru vacanţa dumneavoastră
 
Turiştii din Gastein beneficiază de cardul „Gastein Card", care este valabil în întrega regiune. Conform motto-ului "un plus de valoare pentru vacanţa dumneavoastră", turiştii primesc cardul în momentul în care ajung în regiune, la unitatea de cazare. 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii