Elvetia / Saas Fee

 

Saas Fee: comoara alpină
 
Staţiunea de iarnă Saas Fee – un loc minunat pentru schiori şi snowboarderi avansaţi, locul preferat al profesioniştilor în sporturi montane din Europa. O imagine unică este redată oraşuilui de către măreţia culmilor de munte şi pădurile dese de conifere. Saas Fee este considerată cea mai înaltă staţiune de iarnă din Elveţia. 
 
După calitatea traseelor şi deservirii la nivel înalt, această staţiune nu poate fi comparată cu alta. Aici nu se adună la evenimente sociale aristocraţia europeană şi cluburile de noapte nu răsună pînă tîrziu. Saas Fee – înseamnă plimbări prin pădurile de pini şi coborîri incitante pe sănii. 
 
Pante vertiginoase, ce ar încînta adevăraţii sportivi, sunt puţine. Cu toate acestea, cele care sunt, sunt complexe şi perfide. Traseele Lengflyuh şi Platien cu alunecări perfecte de zăpadă, sunt marcate cu roşu, iar pîrtia „neagră” Lengflyu-Shpilboden este populară datorită coborîrilor incitante. 
 
Schiorii de nivel mediu se vor simţi foarte bine aici. Pantele domoale a traseelor „roşii” îi vor ajuta să-şi îmbunătăţească abilităţile. 
 
Saas Fee este ca un izvor imens de aer pur montan şi zăpadă ideală. Pădurile intacte perfect păstrate, numeroase animale şi tăcerea misterioasă creează o atmosferă romantică în muzica naturii. Hrănind veveriţele din mînă sau ascultînd ciripitul melodios al păsărilor de aici te vor face să te simţi izolat în braţele naturii. 
 
După atîta patinaj, cînd mîinile tremură de oboseală, poţi face o pauză de odihnă în camera hotelului sau te poţi relaxa în centrul SPA. Cina la un restaurant local, unde vei fi servit cu friptură şi cartofi în sos de brînză pregătite după reţete deosbite, îţi va reîntoarce puterile pierdute la schiat. 
 
Saas Fee – este ca o perlă a culmilor alpine, care se lasă dezvăluită de iubitorii şi profesioniştii sporturilor montane. 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii