Nevaï

Design Hotels (TM)

Hotelul Nevaï este situat în inima staţiunii de schi Verbier, la doar câţiva paşi de teleschiuri. Acesta oferă acces gratuit la internet Wi-Fi şi o zonă de spa.
 
Toate camerele de la Nevaï au lenjerie de pat din bumbac egiptean, iPod docking station cu iPod-uri gratuite, CD şi DVD playere cu o colecţie vastă de DVD-uri şi TV cu ecran plat. De asemenea, acestea includ articole de toaletă marca Elemis în baie, au un minibar de lux bine aprovizionat şi oferă vedere impresionantă la Alpii elveţieni.
 
Zona de spa oferă un hamam turcesc, o serie de saune, produse marca Elemis şi o serie de tratamente Elemis.
 
Restaurantul hotelului Nevaï, cu vedere superbă la Alpii elveţieni, serveşte o gamă largă preparate din carne la grătar, mâncăruri din peşte şi legume, precum şi sortimente mediteraneene şi elveţiene.
Barul hotelului Nevaï are un DJ şi include un şemineu de 4 metri, o zonă de relaxare şi o zonă în stil budoar. Acesta oferă o gamă largă de cocteiluri şi şampanii.
 
Principalele zone comerciale din Verbier şi numeroase restaurante excelente sunt uşor accesibile de la Nevaï. Clubul de golf Verbier se află la numai 400 de metri de hotel.

Partenerii nostrii