Austria / Zell am See / Kaprun

    Zell am See / Kaprun: o vacanţă de neuitat

 
Gheţari albi imaculaţi, lacuri strălucind în nuanţe senine, munţi maiestuoşi – natura austriacă se înfăţişează cu toată splendoarea sa în Zell am See. Coasta romantică a lacului din Zell se alătură unei pante ameţitoare de pe gheţarul Kitzsteinhorn iar confortul urban se combină cu micile taverne confortabile. În Zell am See poţi veni tot anul împrejur, este locul ce oferă impresii de neuitat şi o vacanţă uimitoare. 
 
În timpul verii, staţiunea este vizitată de cei care au poftă de exotism şi diversificare. Să zăboveşti într-o cafenea tihnită, să faci o baie în apa limpede iar mai apoi să te ridici spre eternul gheţar şi să aluneci cu viteză nebună de pe cea mai „neagră” pîrtie – nu e asta un exotism pentru vară?! Glaciarul Kitzsteinhorn oferă posibilitatea de a patina tot anul împrejur, ceea ce face ca vacanţa să fie mai atractivă şi dorită! Iar dacă am adăuga la cele spuse magazinele prestigioase, discotecile şi cluburile de noapte incendiare, atunci se înţelege de ce vacanţele petrecute aici rămîn în amintiri mereu. 
 
Iarna Zell am See şi Kaprun se transformă într-o adevărată poveste, paradis pentru schiori şi snowboarderi. Micile trasee se compensează sufiecient cu zăpada calitativă, iar de diversitatea acestora sunt mulţumiţi atît profesioniştii cît şi începătorii. Regiunea dispune de 4 snow-parcuri iar iubitorii de placă au posibilitatea de a alege pîrtii pentru orice gust şi capriciu. La sfîrşitul anului, în Kaprun se desfăşoară competiţiile internaţionale de snowboarding, iar la începutul lunii Mai, turiştii şi schiorii invadează gheţarul, dorind să continuie plăcerea de a cuceri masivul glaciar. 
 
Zell am See şi Kaprun – înseamnă gheţar strălucind în mîngîierea razelor de soare, romantismul plimbărilor de-a lungul lacului şi traseele uluitoare. Aici vei avea parte de o vacanţă uimitoare, lumea vine aici ştiind că Zell am See şi Kaprun oferă impresii incitante, bună dispoziţie şi o doză de energie care va dura tot anul înainte! 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii