Bulgaria

 

Bulgaria  - țara aurie
 
Nisipurile de Aur ale Bulgariei... Pentru majoritatea turiştilor ţara este asociată cu un nisip curat și moale, soarele de vară şi vacanţă confortabiă de familie. Dar Bulgaria mai  înseamnă și splendidele   statiuni de schi. Aceasta este un loc de pelerinaj pentru creștinii ortodocși. Bulgaria e  o ţară în care vă puteţi relaxa pe tot parcursul anului. O mare selecţie de stațiuni după cele mai exigente gusturi,  o mulțime de variante de cazare confortabilă - de la  cabane private confortabile  la hoteluri de lux, o  face accesibilă şi dorită pentru orice categorie de turiști. Fiecare o să-și găsească în această ţară prietenoasă și  de bună vecinătate ceva, ceea ce vă va face să vă întoarceți aici iarăși și iarăși.
Bulgaria se distinge prin clima ușor continentală. Marea şi  munții salvează  de caldura dogoritoare în timpul verii și de  un ger crâncen pe timp de iarnă. Temperatura medie în timpul verii este de +30 ° C, apa se încălzește pînă  la +28 ° C. Iarnă în munţii Bulgariei temperatura este de la 0 ° C la -10 ° C, cu formarea unui strat bun de zăpadă.
 
Stațiunile de schi din Bulgaria - o infrastructură bine dezvoltată, cu un sistem modern de hoteluri confortabile, terenuri de sport si locuri de joaca, restaurante şi cluburi de noapte care sunt pe potriva oricărui  gust. Izvoarele cu ape minerale, parcurile forestiere cu aer curat de munte fac aceste locuri de o putere adevărată de vindecare. Traseuri montane de schi  amenajate in Stara Planina, Ripa, celebrele Rodopi,  Pirin sunt concepute atat pentru începători cât și pentru schiorii cu experienţă,ca să se bucure de schi şi snowboard. În fiecare hotel activează  instructori cu experiența, ce îi învață și pe începatorii şi pe copii să schieze.
 
Bulgaria  este de asemenea o stațiune de tratament din Europa de Est. Acolo acționează aproape o sută de stațiuni balneare, care au cele mai noi echipamente. Mai mult de 250 de surse hidrotermale primesc pacienții lor anual. Compoziţia fizico - chimică a apei în diferite domenii este deosebită prin proprietățile sale curative, astfel încât, în funcţie de boală, este posibil de a alege cea mai bună staţiune. Manageri cu experienţă OK TRAVEL vă vor ajuta în această alegere dificilă.
 
Nisipurile de Aur ale Bulgariei au devenit semnul distinctiv al ţării. Stațiunile de la Marea Neagră-  Albena, St. Constantin şi Elena, Sunny Beach întâmpina oaspeţii atât în hotele confortabile de nivel European  cît și în cabane confortabilă de tip familial. În fiecare hotel sunt animatori profesioniști ce oferă o gamă largă de servicii diferite. Recent, sistemul mondial  ”all inclusive” devine tot mai popular. Bulgaria nu a rămas în urmă cu tendinţă globală, astfel aici veti gasi multe club-hoteluri chiar și  litorale întregi (Dunele, Mermaid, Elenite), care lucrează în sistemul dat.
 
Agenția noastră de turism OK TRAVEL oferă cele mai bune excursii în ţara Nisipurilor de Aur şi staţiunilor magnifice de schi. Managerii
noştri vă vor ajuta să alegeţi cea mai bună opţiune pentru o vacanţă minunată în Bulgaria şi nu o dată veți dori să mai vizitați această ţară primitoare!
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii