Singapore

 

Singapore: oraşul-poveste, oraşul-vis
 
În oraşul cu aromă de banane şi lămîi
Cînd plînge şi cîntă oceanul
Alungă într-un albastru orbitor
Caravanele de păsări depărtate
 
Singapore este un oraş-ţară, oraş al contrastelor, oraş al visurilor...Aici totul e mestecat în culori aprinse şi contraste. Aici poţi cutreera prin cartierul chinezesc, să dai o privire în magazinele cu condimente sau la comercianţii de mătase. Apoi, în apropiata cafena destul de europeană, stînd la masa acoperită cu faţă de masă albă imaculat, să te delectezi cu cina tîrzie admirînd frumoasele peisaje.
 
Singapore este un cocktail exotic unde se combină într-un singur pahar - India, Asia şi Europa. Cartierele istorice ale Singaporului sunt uimitoare prin frumuseţea şi diversitatea sa. După fastuosul templu indus Sri Miriam, poţi face o vizită la chineza casă a ceaiului pentru a participa la o ceremonie a ceaiului. Iar după ce ai admirat moscheea antică, poţi face o plimbare către  Jurong- Cartierul Muzeelor. Sau ai putea merge la fabrica de bijuterii pentru a urmări activitatea giuvaergiurilor locali. 
 
Singapore - este un centru comercial imens. Pieţi în stilul Orientului de est, magazine mici cu tămîie indiană, coexistă paşnic cu buticurile moderne europene. Aici vei găsi de toate: de la produse cu mărci mondiale, pînă la materii exotice şi vopsite manual, anticariat asian şi indian sau covoare persane. Iar seara, fiind obosiţi de atîtea impresii, turiştii îşi doresc petrecere şi veselie. Iar Singapore este ca un club de noapte: distrează, ademeneşte şi fascinează. Cazinouri, discoteci şi baruri, toate împrăştiate în împărăţia acestui oraş.
 
Pe litoralul Clarke fiecare îşi poate alege localul după dispoziţie şi starea de spirit. Poţi savura cocktailuri exotice, sub melodii emoţionante de jazz pe terasa liniştită a rîului, inspirînd aerul tropical şi lăsînd gîndurile în bătaia caldă a vîntului. O altă alternativă ar fi dansurile ritmate de muzica modernă pe ringul de dans al clubului de noapte „Zouk”. Pe plaja clubului se organizează festivalul incitant de dansuri „ZoukOut” şi de la apus pînă în zori, pe nisipul moale şi alb, în lumina stelelor, sub ritmuri de R & B, hip-hop şi retro se desfătează amatorii de muzică clubbing.
 
Singapore este fascinant, precum o pasăre tropicală, pe care vrei s-o admiri la nesfîrşit. Se crează impresia ca aici timpul a înebunit, ba se opreşte în faţa unui templu veşnic antic, ba fuge distractiv în ritmul vieţii de noapte. Agenţia de turism OK TRAVEL vă provoacă la o experienţă unică în oraşul viseleor- Singapore. Managerii agenţiei noastre vă va oferi un sejur confortabil de neuitat într-o ţară uluitoare. 
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii