Singapore / Sentosa insula

 

Insula Sentosa: insula distracţiilor
 
Tăcerea plajelor albe, iguane ascunse în iarbă, melodia valurilor şi foşnetul palmierilor se intercalează armonios cu zarva copiilor energici, cu muzica petrecerilor de plajă şi milioanele de lumini ale ringurilor de dans. Sentosa – insula singapuriană a distracţiilor, oferă impresii excepţionale şi o vacanţă de neuitat. 
 
Sentosa, din limba malaieză, înseamnă „linişte”. Aici vei găsi locuri izolate, departe de agitaţie, pentru cei care vor să se odihnească în tăcere, întreruptă doar de şoaptele valurilor şi ciripitul păsăsrilor tropicale. Pe micile insule, unite cu Sentosa prin poduri de suspensie, s-au ascuns colţuri de rai în care domnesc liniştea şi pacea. În astfel de locuri poţi uita de zbuciumul zilelor urbane şi să te bucuri de pustietatea plajelor, exotismul bungalourilor şi culorile aprinse a peisajelor înconjurătoare. 
 
Sentosa – un paradis al copiilor, aici e desfrîul şi distracţia celor mici. Nenumărate excursii la ferme de crocodili, show-ri cu papagali, „Parcul Fluturilor”, Oceanariumul „Regatul Subacvatic”, deci, nimeni nu are şansa de a se plictisi în Sentosa. Plaja Palawan cu amfiteatru, dăruie nu doar relaxare şi confort pe mal,   dar v-a prezenta copiilor şi părinţilor locuitorii pădurilor tropicale. Acolo poţi face cunoştinţă cu maimuţele vesele, să hrăneşti gigantul papagal, şi să tragi o frică la vederea iguanei zbînţuite, ce seamănă la un dinozaur. 
 
Pe plaja Siloso, se odihnesc cei care preferă un mod activ de viaţă şi voleiul de plajă, sau concursuri la cea mai frumoasă sculptură din nisip, şi toate astea se alătură petrecerilor de pe plajă şi barurilor locale. Viaţă de noapte vibrantă, ringuri de dans, unde prestează cei mai buni Dj-ei ai lumii, muzica bună şi dansurile pînă în zori fac plaja Siloso, una dintre cele mai distractive din Singapore. 
 
Sentosa – insula distracţiior şi vacanţelor, caldă şi plină de culoare, nu permite plictiselii să te copleşească. Zilele de aici şi aventurile, strălucesc precum o imagine din caleidoscop, lăsînd doar amintiri plăcute şi dorinţa de a reveni pe aceste meleaguri. 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii