Austria / Lacul Fuschl

 

Lacul Fuschlsee: poveste de smarald
 
Suprafaţa catifelată a lacului în bătaia razelor de soare, verdeaţa pădurilor dense, şi un castel antic fabulos – aşa arată Lacul Fuschlsee. Printre munţii maiestuoşi şi pădurile adînci, s-a păstrat un colţ uimitor de natură, atent îngrijit de populaţie. 
 
O excursie cu un tren vechi printe potecile montane, plimbări pe şlepuri dn perioada secolului trecut, călătorii de-a lungul coastelor de lac cu trăsura... Se crează impresia că aici funcţionează maşina timpului, tranformînd turiştii în călători ai timpului. 
 
Iubitorii de vacanţe active sunt întîmpinaţi cu cele mai incitante distracţii: rafting pe rîurile şerpuite din munţi, croaziere pe o barcă amuzantă, competiile amatorilor de canoe şi o mulţime de tipuri de agrement. 
 
Plajele cu pietriş sau nisip, sunt o raritate pentru lacurile din Austria. Aici au prioritate plajele naturale de iarbă, decorate cu peluze bine îngrijite în nuanţe de smarald şi intrări sub formă de pasarelă din lemn. Iar apa încălzită de soarele fierbinte, reflectă chipul cerului senin şi verdele crud al pădurilor, căpătînd o imagine mirifică!
 
De la Fuschlsee pînă la Salzburg e doar jumătate de oră, ceea ce înseamnă că toate evenimentele culturale şi de divertisment ce au loc în Salzburg sunt disponibile şi turiştilor ce îşi petrec vacanţa pe malul lacului. 
 
În Fuschl am See se află un complex sportiv unical – FuschlSeeBad. Piscine, tobogane de apă, saune şi un teren pentru hockey - aici fiecare îşi v-a găsi un tip de distracţii pe plac. Doamnele vor aprecia posibilitatea de a încerca procedurile de masaj sau împachetări, bărbaţii pot practica între timp o partidă de golf, iar cei mai mici adoră tot felul de tobogane şi distracţii în apă!
 
Fuschlsee – înseamnă frumuseţe şi eleganţă, luxul naturii şi opere nemaipomenite create de oameni. Acest lac îşi dăruie farmecul fără ezitare, de aceea este uşor să te îndrăgosteşti de el...          Fuschlsee – este un basm de smarald al Austriei. 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii