Astoria Relax & SPA

Înconjurat de un parc de 20 000 m², Relax & Spa Hotel Astoria este un hotel de lux de 5 stele, într-un loc liniştit, cu privelişti minunate ale muntelui care înconjoară localitatea Seefeld.

Piscinele mari comunicante, interioare şi exterioare, încălzite tot anul, sunt punctul forte al zonei spa de 2000 m².
Spaţiul spa exclusivist oferă mai multe saune, o sală de fitness modernă, un bazin Kneipp, paturi cu apă încălzite şi o zonă de relaxare, cu bar şi şemineu. Se oferă o mare varietate de masaje, băi şi tratamente de înfrumuseţare.
 
Hotelul Relax & Spa Astoria oferă numeroase activităţi, precum nordic walking, yoga, Pilates, tururi ghidate de schi fond şi multe altele.
Camerele şi suitele, concepute individual, oferă acces LAN gratuit.
 
Un bogat mic dejun tip bufet se serveşte până la ora 11:00. Seara, la restaurant se servesc 5 feluri de mâncare şi o selecţie de vinuri fine.
 
Ca restaurant unic în Seefeld, restaurantul hotelului Astoria a fost distins cu o tocă (13 puncte) de către Gault Millau.
Centrul staţiunii Seefeld se găseşte la aproximativ 7 minute pe jos de Hotelul Relax & Spa Astoria. La reşedinţă se poate ajunge şi cu autobuzul public gratuit.

Suplimentar

General
restaurant, bar, recepţie deschisă nonstop, ziare, grădină, terasă, lift, check-in/check-out express, seif, încălzire, cameră de bagaje, depozit schiuri, zonă pentru fumători
Activitati
saună, sală de fitness, teren de golf (la maxim 3 km), schi, solar, spa & centru de wellness, masaj, tenis de masă, drumeţii, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, piscină în aer liber
Internet
Este gratuit.
Parcare
Gratuit

Partenerii nostrii