Austria / Seefeld

  Seefeld: vaşea însorită a Tirolului

 
În văile însorite tiroleze, unde aerul este proaspăt şi curat, iar zăpada înveleşte vîrful munţilor, strălucind în mii de steluţe precum diamantul, se află micul sătuc Seefeld. Aici vin cei care vor să savureze plăcerile vieţii rurale, să se dea cu schiurile sau pur şi simplu să se plimbe printre versanţii masivi ai munţilor alpini. 
 
Seefeld, cu tot romantismul sau, poate concura cu cele mai bune staţiuni internaţionale în ceea ce priveşte nivelul traseelor şi posibilităţile de practicare a sporturilor de iarnă. Distracţia principală aici este desigur schiatul montan. Aproape douăzeci de telecabine şi un funicular vor transporta schiorii în orice punct al traseului de 25 de Km. 
 
Cei care preferă schiatul de tură în locul celui alpin, Seefeld este cel mai bun loc din lume! Povestea pădurii tiroleze, se deschide în faţa schiorului, care, pe zăpada moale alunecă direct în braţele acesteia. Iar după cotitură, aşteaptă panta înecată de soare sau o luncă înzăpezită ce deschide o privelişte uimitoare spre Alpii masivi. 
 
Seefeld – înseamnă şcoli de schi şi patinaj pentru copii şi maturi. Înseamnă călătorii spre castelele regale din Bavaria sau către gheţarii situaţi la cîţiva kilometri de sătuc. Săniile trase de cai, alunecă pe zăpada crocantă, printre micile sate pierdute în Alpi, spre tavernele montane tiroleze. Iar în sala tavernei, arde focul, pocnesc lemnele în şemineu, unde îţi încălzeşte mîinile îngheţate la un pahar de glintvein fierbinte!
 
Seefeld – este un basm tirolez, o minune de zăpadă! Seefeld este locul perfect pentru cei care vor să asculte în tăcere cum răsună de frig coroanele de pin, acoperite cu fulgi. Pentru cei care vor să „zboare” de la înălţimea unei pante ameţitoare şi să descopere pentru sine farmecul liniştii şi armoniei. Seefeld este minunea însorită a Tirolului! 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii