Austria / Solden

 

Solden: discotecă înzăpezită
 
Dacă îţi doreşti romantism liniştit, viaţă lentă şi constantă, atunci Solden nu e locul potrivit pentru tine. Solden – înseamnă luminile ademenitoare a restaurantelor, muzica ringurilor de dans, pîrtii luxoase şi pante îngheţate. Staţiunea se potriveşte celor care apreciază zăpada garantată, şi distracţiile pe gheţar, snowboarderilor, freeriderilor şi iubitorilor de atmosferă veselă! Solden este un colţ de paradis pentru cei care visează să dea cu schiurile ziua întreagă, ca mai apoi, să se distreze pe ringul de dans pînă dimineaţă!
 
Solden este un regat de zăpadă la început şi sfîrşit de sezon. Doi gheţari Tiefenbach si Rettenbach, garantează o porţie dublă de zăpadă! Chiar la început de octombrie, piscurile montane se acoperă cu fulgi de nea, primindu-i pe cei care nu pot aştepta sezonul de zăpadă în alte staţiuni. Iar pe gheţarii Soldenului te poţi distra anul împrejur! Două telecabine mari şi un tunel de schi au legat toată regiunea cu trasee ce permit vizitarea unui safari de schi uimitor!
 
Aici există o mulţime de pîrtii „negre” interesante şi destule posibilităţi pentru freerideri. Pentru începători se găsesc pîrtii „albastre” mai domoale unde se mai ocupă şi grupele de copii din şcolile de schi sub conducerea antrenorilor experimentaţi. 
 
Solden  - înseamnă luminile orbitoare a cluburilor de noapte, restaurantelor prestigioase şi micilor taverne. Se creează impresia că toţi bucătarii din Solden au grijă ca turiştii să nu piardă din greutate. Chiar şi cele mai modeste taverne după standartele staţiunii, oferă porţii deloc mici, căror nu oricine le poate face faţă!
 
Solden – seamănă cu un mare ring de dans, pe care se învîrte lumea sub muzica fulgilor de nea. Aici luxul distracţiilor de iarnă s-a amestecat cu luminile multicolore, care pot doar să adauge un plus de luciu vacanţei mirifice din această staţiune. 
 

Inapoi spre lista de orașe și stațiuni

Partenerii nostrii