Il Pellicano

Il Pellicano
Hotelul luxos Il Pellicano este situat în vârful unei stânci din Porto Ercole, pe peninsula Monte Argentario. Acesta oferă gratuit o plajă stâncoasă privată, o piscină şi un restaurant premiat cu stele Michelin.
 
Il Pellicano este compus dintr-o clădire principală şi mai multe căsuţe situate în grădinile hotelului. Piscina încălzită este umplută cu apă de mare, iar hotelul oferă şi un teren de tenis cu antrenor personal.
 
Camerele în stil toscan oferă aer condiţionat şi un TV cu ecran plat, cu DVD player. De asemenea, oaspeţii vor beneficia de acces gratuit la Wi-Fi, un minibar şi canale TV prin satelit şi cu vizionare cu plată.
 
Micul dejun este servit în stil bufet, iar oaspeţii pot alege dintre 2 restaurante. Restaurantul Il Pellicano serveşte preparate gourmet şi a fost premiat cu 2 stele Michelin, iar All'Aperto este un restaurant cu specific mediteranean şi toscan, cu vedere la mare.
 
Centru de wellness Pellyclub oferă o sală de fitness, butic şi o varietate de masaje şi tratamente de înfrumuseţare. Argentario Golf Resort & Spa se află la 3 km.

Partenerii nostrii