Bagni di Pisa Palace & Spa

 

Amplasat printre dealurile verzi din Toscana, Bagni di Pisa este un hotel de 5 stele care oferă un cadru istoric, design de lux, vedere la mare şi un centru spa bogat, cu izvoare termale naturale.
 
Lângă Pisa, Lucca şi Coasta Versilia, Bagni di Pisa oferă camere curate. Admiraţi splendidele plafoane boltite şi fresce din secolul al XVIII-lea, precum şi podelele de înaltă calitate, din lemn sau marmură. Este disponibil un TV LCD ce poate fi ascuns, pentru a menţine o atmosferă clasică. Bucuraţi-vă de acces la internet şi vederi ale Turnului din Pisa, în depărtare.
 
Bagni di Pisa se află deasupra unor preţioase izvoare termale, care au fost fondate de etrusci şi romani. Fosta reşedinţă a Marelui Duce de Toscana, hotelul oferă acum servicii complete de spa. Răsfăţaţi-vă cu o varietate de masaje, tratamente de frumuseţe, programe de slăbit şi terapii wellness.
 
Aproape de munţi, Alpii Apuan şi Parcul San Rossore, hotelul oferă un cadru liniştit. Personalul prietenos poate organiza excursii de mers pe jos, excursii călare şi chiar o plimbare istorică, în căruţă. Veţi fi la distanţă convenabilă de Marea Mediterană.
 
Savuraţi specialităţile toscane, meniurile cu conţinut caloric scăzut şi mâncărurile vegetariene de la restaurantul Dei Lorena, care are vedere spre Turnul Înclinat.
 
Puteţi servi un cocktail răcoritor sau un aperitiv sub frescele din bar, sau vă puteţi bucura de vederea de pe terasa în aer liber. Gustaţi cele mai bune băuturi ale hotelului, profitaţi de sala de jocuri sau ascultaţi muzică live, la pian.

Suplimentar

General

Partenerii nostrii