Cap Rocat

Cap Rocat este o fostă cetate militară, restaurată cu grijă, care acum oferă cazare de lux. Hotelul oferă privelişti minunate ale Mării Mediterane şi a zonelor rurale din Mallorca. Hotel Cap Rocat este situat într-o zonă liniştită din Palma Bay, lângă Cala Blava. Hotelul are acces direct la mare. Există, de asemenea, o piscină în aer liber şi o terasă la soare. Hotelul oferă terenuri de tenis şi un centru de fitness cu un serviciu de antrenament personal. Clase de yoga şi Pilates în aer liber sunt, de asemenea, oferite.

Camerele hotelului dispun de un balcon privat, aer condiţionat şi un minibar. Camere includ, de asemenea, un halat de baie şi papuci, precum şi un CD şi DVD player. Restaurantul Rocat Cap serveşte preparate mediteraneene proaspete.

Hotelul dispune de saloanele mari şi de vaste curţi interioare. În zonele publice este disponibil accesul gratuit la internet Wi-Fi. Din motive de siguranţă, datorită arhitecturii unice a cetăţii, Cap Rocat nu poate accepta copii sub 15 de ani. Hotelul este deschis sezonier, de la 16 iunie până la 31 octombrie.

Partenerii nostrii