HSM Atlantic Park

 

Hotelul Atlantic Park este situat la doar 400 de metri de plaja Magalluf din Mallorca. Acesta are o piscină de tip lagună şi camere dotate cu aer condiţionat, balcon privat şi TV prin cablu.
 
Restaurantul hotelului Atlantic Park oferă un bufet de preparate locale şi internaţionale şi o gamă de deserturi. Restaurantul are o bucătărie deschisă şi oferă bufete tematice.
 
Copiii au la dispoziţie propria secţiune separată la piscină, precum şi un loc de joacă. De asemenea, hotelul are o echipă de divertisment, care organizează programe regulate.
 
Hotelul Atlantic Park este situat la numai 600 de metri de Parcul Acvatic Aqua Land şi de terenul de golf Poniente. Sunt disponibile reduceri la tarifele pentru anumite terenuri de golf locale.

Suplimentar

Descrierea unitatii de cazare
bar, recepţie deschisă nonstop, grădină, terasă, camere pentru nefumători, Facilităţi pentru persoane cu handicap, camere de familie, lift, seif, cameră de bagaje, aer condiţionat, restaurant (bufet), snack bar, terasă la soare
Activitati
teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), cameră de jocuri, solar, teren de joacă pentru copii, biliard, tenis de masă, piscină în aer liber (deschisă în sezon)
Servicii
săli de conferinţă şi petreceri, schimb valutar, prânz la pachet, închirieri auto, fax/copiator, animatori
Internet
Internet wireless hotspot este disponibil în zone publice şi este gratuit. Internet prin cablu este disponibil în zone publice şi se aplică taxe. Internet wireless este disponibil în camerele hotelului şi se aplică taxe.

Partenerii nostrii