HOTEL SANS SOUCI WIEN

 

Deschis în decembrie 2012, Hotelul Sans Souci Wien se află chiar vizavi de Museumsquartier şi la 5 minute de bulevardul Ringstraße din centrul oraşului Viena. Zona spa amplă include o piscină interioară. Există acces Wi-Fi gratuit.
 
În zona spa există o saună, o baie de aburi şi un spa separat pentru femei. De asemenea, este disponibil un centru de fitness modern, cu antrenor personal.
 
Hotelul Sans Souci oferă un bar şi restaurantul La Veranda, unde oaspeţii pot savura preparate austriece şi internaţionale.
 
Camerele spaţioase au un design interior elegant, cu lucrări ale diferitor artişti bine-cunoscuţi. De asemenea, ele au aer condiţionat şi includ podea cu parchet, minibar, televizor cu ecran plat cu programe prin satelit şi un iPod docking station. Băile au halate de baie, articole de toaletă şi uscător de păr.
 
În Museumsquartier există o parcare publică, iar hotelul oferă un serviciu de parcare cu valet. Staţia de metrou Volkstheater (de pe liniile U2 şi U3) se află la numai 2 minute de mers pe jos. Catedrala Stephansdom este la 15 minute de mers pe jos.

Partenerii nostrii