Egipt

 

Egipt: vacanţa cu un gust picant 
 
Egipt .... Cu ce el își atrage turisti? Cu plaje curate, cu  lumea sa subacvatică- uimitoare și colorată, cu Piramidele celebre, cu călăria pe cămilă? Cel mai probabil, atrage prin faptul că în Egipt poți combina: vacanța cu copiii, relaxarea calmă pe plajă, scufundările şi excursiile interesante.
Plajele din Hurghada, cu cel mai fin nisip alb, recifele de corali atrag cuplurile, deseori cu copii. Aici puteţi combina relaxarea pe  plaja cu excursiile  scurte și interesante pe un  "aquascop" sau o călătorie fascinantă pe un submarin. Barca este echipată pentru astfel de excursii cu geamuri speciale şi trece pe sub apă mai mult de 20m. Vă puteți duce la așa o excursie cu copilul Dvs si el  va vedea frumuseţea Regatul lui Neptun cu ochii proprii.
Merita o vizita  magnificul show oriental "O mie şi una de nopţi", despre  viaţa faraonilor din Egiptul antic, organizat în palat, sau distracția la discotecile Papas Bar sau Ministry of Sound.
Aproape fiecare hotel în Hurghada oferă servicii de inchirieri ale echipamentelor de scufundări şi centre de studii "kitesurfing" si "windsurfing". Instructorii experimentaţi vor arăta incepătorilor cum să facă faţă unui val.
Sharm el-Sheikh - Resort e mai tînăr si mai zgomotos. Aici sunt o mulțime de discoteci, cluburi de noapte si cazinouri. Nu departe de statiune se află parcul național marin Ras Mohammed, pe care tind să-l viziteze toți diverii din întreaga lume. Aproape de Parcul Naţional Nabq  sunt  două parcuri  acvatice  de lux şi o mulţime de divertismente pentru toate gusturile. Plajele din Sharm el-Sheikh sunt  nisipoase, deşi înotul fără încălțăminte specială, nu e pisibilă peste tot - există riscul de rănire de corali. Din cauza aceasta nu este  recomandat  pentru scăldatul cu copii, dar fanilor lumii subacvatice le va place lumea subacvatica, cu  peştii ciudat colorați chiar la picioarele lor.
Egiptul poate  să ofere fiecărui  călător ceva diferit, special si unic: un peisaj al deşertului fierbinte, munţi dur  gri pînă la mare, călătorii de-a lungul Nilului, vechi ca lumea. Egiptul prezintă o vacanta de neuitat - un cocktail picant din  soarele fierbinte, marea caldă, frumuseţea lumii subacvatice  şi distracții  fascinante. Aici aveţi posibilitatea să faceți o plimbare cu camila la Muntele Sinai, sau  într-un jeep prin safari. Puteţi vizita discoteci incendiare egiptene sau să vă plimbați cu o felucă veche pe Nil. Puteţi învăţa elementele de bază ale scubadiving sau vizita piramidele celebre şi Muzeul Egiptean unic. Dvs puteți combina totul într-o vacanţă. În scopul de a selecta un turneu în Egipt conform  gusturilor dumneavoastră, trebuie doar să alegeți o agentie de turism de încredere. Agenţia de turism OK TRAVEL vă oferă excursii unice în Egipt, ţinând seama de preferinţele selectate, cu cel mai mare confort. Contactați profesioniștii noștril și vacanța în Egipt va fi o poveste de neuitat!
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii