Turcia

 

Turcia: aroma orientală a serviciului european
 
Turcia – ţara care atrage, datorită timpului frumos, soarelui cald şi posibilității de a savura valurile mării blânde . În afară de odihna obișnuită  la Marea Neagră, turiştii pot alege vacanţă la Marea Mediterană caldă, la Marea Marmara de lux şi  fascinanta Marea Egee ”din smarld”. imbioza dintre coloritul  oriental, serviciul European şi preţurile  foarte liberale  face această ţară una dintre locurile cele mai atractive pentru turisti. Clima blandă  a frumoasei coastei turcești, o selecţie largă de hoteluri si posibilitatea de a vizita ţara fără viză face vacanta in Turcia  atractivă pe tot parcursul anului.
 
Călătoria în Turcia - este o excursie de neuitat la unica rezervaţie naturală Pamukkale şi vizita băilor  turceşti. Aceasta este  faimosul shopping turcesc şi posibilitatea de a vă cufunda în  atmosfera de lux a palatului Caravan - Saray. Aceasta este  aerul curat de munte şi briza proaspătă a mării. Turcia  este o ţară europeană, ce păstrează aroma picanta de Orient. 
 
În această ţară, caldă şi însorită, domnește clima subtropicală uşoară. Cu toate acestea, există zone unde clima este mai rece, aproape de media-rusă. De exemplu, oraşul Bodrum de pe coasta Mării Egee. În comparație cu statiunile mediteranene, temperatura aerului este uşor mai mică în Bodrum, astfel și aclimatizarea se petrece acolo mai uşor.
 
În partea de vest şi sud a coastei Turciei (Antalya) clima este pur mediteraneană. Vara este caldă şi uscată, şi iarna e caldă şi moale. Temperatura medie în timpul verii +35 ° C, apa - +26 ° C. Nu e de mirare, în astfel de condiţii meteorologice excepţionale, acestă parte a Turciei de multă vreme a fost numită Riviera turcească. Cele mai vestite  statiuni din Turcia - Alanya şi Antalya, orase turistice cu o mulţime de hoteluri pot fi pe potriva fiecarui gust şi pungă (de la 2 la 5 stele) şi divertisment (restaurante, baruri, discoteci, cluburi de noapte, etc.) Ele sunt renumite pentru un număr mare de centre distractive pentru odihna activa (cluburi de diving, parcuri acvatice, parcuri de distracţii) şi o mulțime de locuri remarcabile istorice, care sunt atractive pentru turiști. Obstacole în calea de comunicare cu personalul de serviciu nu apar: datorită fluxului mare de turişti din CSI, turcii vorbesc destul de  bine atît in în rusă precum și  în limba engleză.
 
Dacă doriţi o pauză de la agitaţia orașului într-un loc liniştit, cea mai bună opţiune ar fi Belek. Aceasta nu este o statiune de lux, de clasa înaltă, dar orasul a fost planificat ca un loc de odihnă
relaxantă pentru bogati.Obiectivele turistice din Belek vă oferă plimbări cu iahtul, terenuri de golf şi terenuri de tenis, scufundări şi schi de apă. Cu toate acestea, șederea în hotelurile din Belek de multe ori nu presupune excursii.  Belek  este mai degrabă o posibilitate de odihnă şi relaxare  departe de oraş.
 
Perla din Antalya - Kemer oferă vizitatorilor nu numai recreerea marina,  dar şi  călătorii la varfuri de munte. Kemer este situat în fâșia dintre mare şi munte. Excursile de neuitat în zonele istorice, ascensiunea în munţi, Marea Mediterană caldă şi  divertisment pentru fanii de odihna de noapte – e doar o mica parte din  ceea ce oferă "perla din Antalya" .
 
Cheia pentru o vacanta de succes în selectarea tur-ului  inseamna  o abordare individuală, precum și informaţii complete despre servicii (excursii, facilităţi hoteliere, transferuri, cazare, mese). Managerii agenţiei noastre de voiaj OK TRAVEL vor  fi bucuroși să vă ajute
și vă vor face vacanta Dvs de neuitat!
 

Inapoi spre lista de țări

Partenerii nostrii