Locurile de interes

 Antalya – capitala turistică a litoralului mediteranean al Turciei. Călătorii din toată Europa sunt atraşi aici de plajele curate, de hotelurile superbe cu un excelent nivel al deservirii, de infrastructura turistică bine dezvoltată, de bogata moştenire istorică şi natura unică prin frumuseţea ei. Clima Antalyei este subtropicală. Vara, temperatura medie a aerului constituie +27 grade, iar a apei +24 grade. Căldura este îmblînzită de uşoare brize maritime, iată de ce petrecerea vacanţei aici nu este doar interesantă şi veselă dar şi confortabilă.

Kemer – o populară staţiune a litoralului antalyan, ce este amplasată confortabil între crestele abrupte  ale munţilor Taurus şi apele cristaline ale Mării Mediterane. Marele Homer în cea de-a 6-ea carte a «Iliadei» povesteşte cum că, anume aici locuia Himera – un animal mitologic cu corp de capră, coadă de balaur şi cap de leu. Datorită acestei legende staţiunea a primit denumirea de «Kemer».

Bodrum – o staţiune turcească forte faimoasă, ce este situată pe litoralul de elită a Mării Egee. Apa de mare străvezie, plajele de nisip întinse şi clima neobişnuit de blîndă au creat toate condiţiile pentru a-ţi petrece timpul într-o manieră cît mai plăcută în timpul sejurului. În Bodrum vă aşteaptă luxoase iahturi albe, hoteluri moderne, restaurante ce îi vor mulţumi chiar şi pe cei mai capricioşi gurmanzi, cluburi de noapte şi cea mai mare discotecă din Europa «Halikarnas»  cu un fabulos show de lasere!

Side – este unul dintre cele mai vechi oraşe din Turcia, situat pe o peninsulă pitorească ce abundă de verdeaţă pe litoralul sud-estic antalyan cu un golf liniştit. În traducere denumirea Side înseamnă rodie şi simbolizează fertilitatea. Mai înainte oraşul servea drept port, astăzi însă acesta este un frumos orăşel balnear. 

Belek – este un oraş prestigios din Turcia, ce este amplasat între Antalya şi Side. Staţiunea este remarcabilă prin plajele de nisip care se întind de-a lungul a mai multor kilometri, practic toate sunt marcate cu «steagul albastru», cu păduri de eucalipt şi pin, prin hotelurile moderne şi luxoase, cu terenuri pluşate de golf şi formidabile terenuri de tenis.

Alanya  – o staţiune turcească pe litoralul Mării Mediterane, ce bucură turiştii cu plaje de nisip de smarald, cu golfuri liniştite cu apă cristalină, cu diferite excursii,cu viaţa de noapte furtunoasă şi cu hoteluri relativ ieftine, dar confortabile de diferite categorii. Alanya este aleasă drept loc de vacanţă de către turiştii, care preferă tipul de vacanţă mai econom, aici de asemenea se odihnesc foarte mulţi tineri.

Partenerii nostrii