circuit triunghiul de aur

In fiecare  simbata saptaminal 

 

Ziua 1:
Aterizare in Delhi. Transfer la hotel. Tur de oras Delhi. In partea istorica a orasului se viziteaza: Raj Ghat - locul incinerarii Mahatmei Gandi, moscheea Jama Masjid, se trece pe langa Red Fort (Fortul Rosu) si pe langa piata Chandni Chowk. In partea noua a orasului se viziteaza minaretul Qutub Minar construit de catre Qutub-ud-Din Aibek in 1199, Mormantul Humayun, India Gate (Arcul de Triumf sin New Delhi), Templul Lakshminarayan (un templu modern hindus). Se trece de asemenea pe langa palatul prezidential, sediul Parlamentului si cladirea Guvernului. Cazare in Delhi.
Ziua 2:
Dimineata plecare cu masina spre Jaipur. Cazare la hMorning drive to otel. Dupa-amiaza la dispozitia turistilor. Innoptare in Jaipur.
Ziua 3:
Dimineata, vizita la Amber Fort (vechea capitala a statului Rajastan). Se viziteaza inclusiv Sheesh Mahal (Sala Triumfala). Dupa-amiaza tr de oras Jaipur, actuala capitala a statului Rajastan, supranumita "orasul roz" datorita culorii sale neobisnuite in care a fost vopsit cu ocazia vizitei Printului de Wales in 1853, culoare pastrata si in ziua de astazi. Turul include vizita la palatul Maharajahului si la Observatorul Astronomic. Visit Maharaja's City Palace, & the Observatory. Se trece pe langa Hawa Mahal (Wind Palace) si prin zonele rezidentiale si de afaceri. Cazare in Jaipur.
Ziua 4:
Plecare spre Agra. In drum vizita la Fatehpur Sikri - "Orasul Fantoma". Siutat la 40 km de Agra, construit de catre imparatul Akbar in 1569, acesta a fost parasit doar 15 ani mai tarziu, se pare datorita rezervelor reduse de apa. Se viziteaza  Jama Masjid (moscheea), mormantul lui Salim Chisti si Panch Mahal. Cazare in Agra
Ziua 5:
Dimineata - vizita la faimosul Taj Mahal construit de catre Moghul Emperor Shahjehan in 1630 in memoria reginei sle Mumtaz Mahal si pentru a-i adaposti ramasitele pamantesti. Apoi vizita laAgra Fort inclusiv Salile de audiente publice si private.Halls of Public and Private Audience. Taj Mahal is closed on Fris. Dupa-amiaza - timp liber la dispozitia turistilor. Cazare in Agra.
Ziua 6:
Plecare cu masina spre Delhi. Transfer la aeroport. Decolare din Delhi, aterizare in Kiev/Chisinau/Bucuresti.
Grup minim: 2 pax
Informatii suplimentare :022 211 499, 211 399
 
 

Partenerii nostrii