Doar pentru Voi Doi

FIJI -LAGUNA BEQA

un sejur p/u 10 zile (fara zbor)
Pacific Harbour 4 nopti + insula Beqa 5 nopti
incepind cu 2250 USD  de persoana:
 
Bula! (“Salut”). Cu aceasta formula, locuitorii din insulele Fiji isi saluta vizitatorii.  Nici nu-i de mirare: fiecare din cele 330 de insule (dintre care cca. 100 sunt locuite), cu plajele acoperite de nisip fin, mangaiate de valuri limpezi, sunt un adevarat vis al Marilor Sudului. 
Cele 330 de insule, vulcanice in marea lor majoritate, se grupeaza in jurul insulelor principale Viti Levu si Vanua Levu. Fiecare coasta a acestor tinuturi este impodobita cu plaje fermecatoare. Printre cele mai frumoase se numara cea aflata pe Coral Coast (“Coasta de Coral”), din sudul insulei Viti Levu, cea din grupul de insule Mamanuca, situata la vest de Viti Levu (de exemplu cea de pe Insula Vomo) si plaja exclusivista din Insula Turtle Island, pe care s-a turnat filmul hollywoodian Laguna Albastra.
Locuitorii insulelor Fiji apartin celi mai prietenos popor de pe pamant. Multi dintre ei traiesc in deplina armonie cu traditiile mostenite de la stramosi. Celelbrul alergator cu focul se poate vedea la Beqa. Punctul culminant al oricarei aventuri palpitante pe insule este contituit de vizita unei locatii de dans “Meke”, aflata intr-un sat stravechi. Costumele in culori vii, cantecele impresionante, in ritmurile specifice Marii Sudului si dansurile salbatice fac din “Meke” unul dintre evenimentele pe care nu veti uita niciodata…
 
Costul turului se include:
The Pearl South Pacific 3* Garden View Room 3* - 4 nopti cu mic dejun
Lalati Resort & Spa, Seaview Cottage 4* - 5 nopti ,all inclusive masa
aeroport-hotel-aeroport transferuri
 
suplimentar se achita:
zbor avia
excursii suplimentare, diving,servicii suplimentare
asigurare medicala
 
 
va rugam sa ne contactati pentru infomatia mai detaliata: 211 499, 211 399

Partenerii nostrii