DRIVE

 "DRIVE"  - este cel mai bun loc pentru viaţa de club, cu un design excelent, concepte individuale şi decizii inovatoare ce permit oaspeţilor să se odihnească după placul lor… precum şi să desfăşoare manifestaţii de amploare, petreceri, concerte ale DJ-ilor cu renume mondial. Aici veţi găsi de asemenea şi cel mai modern sunet şi lumină. Aici vine tineretul ultramodern şi oaspeţii capitalei, cei mai buni DJ din Moldova şi din lume, aici au loc prestaţiile starurilor. Programul de seară bogat, bucătăria uşoară, cocktailurile exclusive toate aceste fac "DRIVE"  cel mai vizitat local dintre cluburile din Chişinău. O atenţie deosebită este atrasă interiorului. Execuţia originală şi dinamică, conferă clubului un aspect absolut special: liniile distincte şi exacte şi semiobscuritatea moale şi catifelată, strălucirea argintie a metalului şi străfulgerările rapizi ale luminii pe ringul de dans. Aici vă aşteaptă canapele moi şi acvarii enorme cu locuitori exotici ai lumii subacvatice.

Clubul "DRIVE" se deosebeşte printr-o deservire amabilă: aici sunt foarte atenţi la dorinţele clienţilor, ceea ce accentuează atmosfera pozitivă. Puteţi veni în orice dispoziţie; indiferent de acest lucru veţi pleca doar cu o dispoziţie bună. O atenţie deosebită se atrage programelor de divertisment, care sunt executate în dependenţă de dorinţele oaspeţilor şi a clienţilor permanenţi ai clubului.

Este de menţionat măiestria DJ-ilor, care determină fără greş dispoziţia publicului. Clubul "DRIVE" – reprezintă cele mai noi piese în domeniul muzicii din industria de divertisment, cel mai calitativ sunet şi lumină, un design stilat, un show laser exclusiv şi o atmosferă de confort. Administraţia clubului tinde să ofere vizitatorilor săi tot ce este mai bun, cu acest scop se efectuează o selecţie minuţioasă a artiştilor invitaţi şi a show-colectivelor. Nu vă deranjaţi pentru nimic: liniştea şi odihna dumneavoastră este asigurată de serviciul de securitate special pregătit.

Partenerii nostrii