«Doi haiduci»

 

Dacă aţi obosit de agitaţia oraşului, doriţi să vă odihniţi sau să petreceţi o întîlnire de afaceri în linişte şi cu calm, într-o atmosferă plăcută în codrii moldoveneşti – restaurantul «Doi haiduci»  este cea mai bună alegere pentru dumneavoastră. Acesta reprezintă un complex modern pentru odihnă în cadrul naturii.

 Aici vi se vor oferi bucate naţionale moldoveneşti, care se bucură de o mare popularitate şi sunt foarte întrebate de străinii care poposesc pe aici. Secretul farmecului, caracteristic acestui loc, se ascunde în ospitalitatea inimoasă, în căldura casnică şi în stilul simplu dar elegant păstrat pînă în cele mai mici detalii.  Un aspect important al cererii acestui restaurant, este faptul că locul în care este amplasat este înconjurat de natura moldovenească, atît de frumoasă, care creează o atmosferă de romantism, linişte şi calm.

 Restaurantul se află la doar 50 km de Chişinău, şi în apropierea complexului turistic «Orheiul Vechi». Căsuţele de lemn în stil naţional, restaurantul cu bucătărie casnică şi numeroasele distracţii nu vă vor lăsa să vă întristaţi nici pe dumneavoastră şi nici pe copii dumneavoastră. La dispoziţia dumneavoastră stau corturile de tenis, patinele cu rotile, bicicletele care pot fi închiriate, expoziţia cu vînzarea articolelor de meşteşugărit. Iar persoanele mai active se pot plimba prin pădure.

 

Partenerii nostrii