Centrul "Microchirurgia ochiului"

 Centrul "Microchirurgia ochiului" din Chisinau a fost fondat in anul 1994 in colaborare cu filiala de la Cebocsari Complexul interramural tehnico-stiintific "Microchirurgia ochiului".

In centrul "Microchirurgia ochiului" din Chisinau functioneaza sectia de diagnosticare, sectia de corectie a vederii prin refractia cu laser, sectia patologiei retinei, sectia patologiilor infantile si a tratamentului fizioterapeutic si sectia otorinolaringologiei.
Datorita diversitatii si calitatii inalte a diagnosticarii aplicate in centru, specialistii nostri nu numai ca trateaza multe afectiuni, dar efectueaza si profilaxia acestora, de asemeni se alege metodica corecta unica pentru fiecare pacient concret.
Arsenalul mijloacelor utilizate ce apartin centrului nostru – de la chirurgia cu diamant pana la terapia blanda de raze cu aplicarea laserelor de o generatie noua. Raza de laser asigura cea mai inalta exactitate chirurgicala in cazul traumatizarii minimale a tesuturilor. Vederea se restabileste imediat dupa interventie, care dureaza doar cateva minute!
In prezent activitatea de succes a centrului "Microchirurgia ochiului" din Chisinau este conditionata de o paleta stiintifica unica cu o abordare flexibila, de un spectru larg de servicii, de la alegerea ochelarilor pana la interventiile chirurgicale de corectie a vederii, de asemeni de echipa organizata la un nivel foarte inalt.
Multe tehnologii chirurgicale, elaborate in lume, sunt utilizate cu succes in centrul "Microchirurgia ochiului" din Chisinau, fapt care confirma inca o data fiabilitatea si calitatea inalta a lucrului personalului medical care apartine centrului. Arta chirurgilor de la centru a primit deja recunoastere de multa vreme.

Partenerii nostrii