Casa din Lunca

Casa din Lunca este prima pensiune rurala, creata in mai, 2000, in gospodaria familiei Benzin, din satul Trebujeni, judetul Orhei, situat la o distanta de 47 km de la orasul Chisinau si la 18 km de la orasul Orhei. Acest sat este situat pe malul raului Raut, fiind in mijlocul unei minunate rezervatii naturale si in zona istorica cea mai importanta din republica, in apropierea nemijlocita de rezervatia «Trebujeni», care include in sine complexul muzeistic «Orheiul Vechi».

Puteti beneficia in pensiunea "Casa din Lunca" de un meniu din feluri de mancare moldovenesti adevarate : mamaliga, placinte, vin de casa. Cand vii acasa de la pescuit, iei cu mana o bucata de mamaliga, o moi in branza razuita, smantana de casa proaspata, sau bucatele de carne prajita, le mananci si bei un pahar de vin abia scurs din butoiul din beci – ai impresia ca nu este nimic mai gustos.
Aceasta varianta de odihna este potrivita pentru oameni foarte ocupati, pentru ca este programata doar pentru o zi: dimineata sosirea, iar seara plecarea.
 
Dvs. vi se ofera ocazia sa va familiarizati cu particularitatile nationale ale poporului nostru, incepand cu arta culinara si terminand cu cantecele, dansurile, obiceiurile nationale vechi.
 
Aici veti putea cunoaste arta mestesugarilor autohtoni. In timpul plimbarii pe cal, Dvs. veti putea admira peisaje de o frumusete de nedescris.
 
 

Partenerii nostrii