Corinthia Hotel

 

Luxosul Hotel Corinthia este situat într-una dintre cele mai prestigioase zone din Londra, la câțiva pași de Trafalgar Square şi de Whitehall. Hotelul pune la dispoziția clienților restaurante elegante, 2 baruri, o florărie. Corinthia are cel mai mare spa din Londra şi este primul hotel din lume în care se deschide o sucursală Harrods.
 
Camerele spaţioase, cu aer condiţionat, au un decor de lux ce îmbină stilul clădirii de la 1885 cu facilități de ultimă generație. Fiecare cameră are vedere la oraş, iPod docking station, Wi-Fi gratuit, TV LCD şi o baie de lux cu finisaje din marmură.
 
La centrul ESPA Life de la Corinthia, oaspeţii pot rezerva tratamente spa și tratamente de sănătate premiate. Tot aici se află și un salon de coafura de lux al celebrului stilist Daniel Galvin.
 
Oaspeții sunt întâmpinați de holuri frumoase cu tavane înalte, decorate de designeri de clasă mondială. Cele 2 baruri oferă cocteiluri făcute pe loc şi o gamă de vinuri fine.
 
Restaurantul Northall oferă într-un cadru sofisticat un meniu format din cele mai bune preparate din bucătăria britanică de sezon. Oyster Bar și vibrantul Restaurant Massimo servesc fructe de mare mediteraneene și paste făcute în casă.

Partenerii nostrii