Me London

 

Situat pe strada Strand, în extremitatea sudică a Covent Garden, hotelul de lux Me London oferă Wi-Fi gratuit. Acesta are un bar pe acoperiș și o terasă cu vedere panoramică la Londra. Stația de metrou cea mai apropiată este Temple, situată la doar 5 minute de mers pe jos.
 
Restaurantul STK oferă un meniu în stil steakhouse american, care include hamburgeri Wagyu şi ton în sos tartar. Barul Marconi serveşte ceai şi cafea, smoothies şi produse de patiserie de casă, precum și băuturi alcoolice. Barul de pe acoperiș, Radio, este situat la etajul 10 și oferă vedere la numeroase atracţii din Londra, precum catedrala Sf. Paul, The Shard şi London Eye.
 
Camerele de la Me London au un design modern și ferestre din podea până în tavan, care oferă vedere uimitoare la oraș. Oaspeții au la dispoziţie centru media digital integrat, baie privată cu duș cu efect de ploaie și TV LCD cu ecran plat.
 
Datorită locaţiei centrale a hotelului, atracțiile populare din Londra, precum Covent Garden și Leicester Square, sunt la doar 10 minute de mers pe jos. De asemenea, Oxford Street și Palatul Buckingham sunt la doar 1,6 km, iar London Eye se află dincolo de râu, în apropiere de hotel.
 
Camerele Hotelului: 157
 

Partenerii nostrii