Belgraves

 

Aflat la doar 10 minute de mers pe jos de Harrods şi zona Knightsbridge, Belgraves oferă un centru de fitness, un restaurant cu 80 de locuri şi un bar cu terasă în aer liber. Palatul Buckingham şi Royal Albert Hall sunt la doar 1,6 km de hotel.
 
Toate camerele hotelului Belgraves sunt prevăzute cu TV LCD, bibliotecă cu filme la cerere şi iPad/iPod docking station, fiind decorate cu opere de artă individuale realizate de artişti precum Tracey Emin, Mario Testino şi Teller Juergen. De asemenea, se oferă ziare gratuite în fiecare zi. Suita Penthouse are şemineu, iar suitele studio au cadă japoneză cu vedere fantastică la Belgravia.
 
Restaurantul elegant este decorat cu lucrări de artă special comandate şi serveşte o gamă largă de preparate internaţionale. Barul oferă diverse cocktailuri şi include o grădină pentru fumători, cu meniu extins de trabucuri.
 
Cartierul muzeelor South Kensington este la 25 de minute de mers pe jos, iar Hyde Park este la doar 800 de metri. Centrul Londrei poate fi accesat în 4 minute prin intermediul staţiei de metrou Victoria, aflată la 15 minute de mers pe jos de hotel.

Partenerii nostrii