The Stafford London by Kempinski

 

The Stafford London by Kempinski este un hotel fermecător, elegant şi liniştit, situat central, chiar lângă Piccadilly şi aproape de Green Park. Acesta emană o atmosferă englezească tipică şi este distins cu 5 stele roşii AA pentru excelenţă.
 
Stafford London este ideal pentru vizitarea teatrelor din districtul West End şi a restaurantelor şi magazinelor de pe străzile Bond, Jermyn şi Regent. Staţia de metrou Green Park şi gara Victoria sunt la câţiva paşi de hotel.
 
Puteţi savura preparate din bucătăria rafinată britanică la The Lyttelton, în barul american sau în crama veche de 370 de ani. De asemenea, hotelul oferă room service nonstop. Unitatea pune la dispoziţie numeroase camere private încântătoare.
 
Clădirea principală include trei case de oraş din secolul al XVII-lea. Suitele sunt situate în clădirea The Stafford Mews şi au acces la o curte minunată. În clădirea Mews există şi o sală de sport.
 
Toate camerele sunt decorate în stil tradiţional, dar includ facilităţi moderne. Oaspeţii au la dispoziţie CD player Bose Wave, TV prin satelit şi o baie privată luxoasă în fiecare cameră.

Partenerii nostrii