St. James Hotel & Club

 

Cu un club exclusivist şi un restaurant cu stele Michelin, acest extraordinar hotel de 5 stele este situat în inima elegantului cartier Mayfair. St James Hotel & Club se află la doar 10 minute de mers pe jos de Palatul Buckingham.
 
St James Hotel este popular printre celebrităţi, printre foştii oaspeţi numărându-se Cher, Elton John, Liza Minelli şi Sean Connery. Hotelul este situat într-o grandioasă clădire de epocă şi beneficiază în întregime de un decor somptuos.
 
Camerele tip boutique au tapet de mătase lucrată manual şi pat de lux Hypnos. Toate camerele au un televizor cu ecran plat, acces Wi-Fi gratuit şi iPod docking station, iar baia este elegantă şi are halate pufoase şi articole de toaletă.
 
La Restaurantul Seven Park Place, oaspeţii se pot delecta cu preparate culinare premiate, ce includ mâncăruri britanice moderne şi specialităţi creative de sezon. De asemenea, aveţi la dispoziţie plăcute ceaiuri de după-amiază şi mese uşoare de bistrou.
 
Situat pe o stradă liniştită, St James Hotel & Club se află la 15 minute de mers pe jos de Houses of Parliament şi de Westminster Abbey. Hotelul oferă parcare, iar Piccadilly Circus este la 600 de metri.

Partenerii nostrii