"Denta Vita"

 Clinica Stomatologică "Denta Vita" a fost deschis la Chişinău în 1999. Astăzi este una dintre puţinele clinici stomatologice private din Moldova, care oferă o gamă completă de servicii stomatologice de înaltă calitate. "Denta Vita" - este o instituţie medicală profesională, care oferă pacienţilor săi: examinarea preliminară , profilaxia dinţilor , tratament , servicii ortodontice .

 
La construcţia clinicii stomatologice "Denta Vita" au fost respectat toate cerinţele care oferă confort şi comoditate pacienţilor săi. Mai întîi de toate, "Denta Vita" este situată în centrul oraşului unde se poate ajunge uşor din orice sector al capitalei.
 
La proiectare a fost prevăzut, iar apoi implementat cu succes, cel mai modern sistem de climatizare şi purificare a aerului în fiecare sală de tratament. Temperatura şi umiditatea stabilă a aerului sunt factori importanţi atît pentru procesul de tratare cît şi pentru depozitarea materialelor, pe care dentiştii şi ortodonţii clinicii "Denta Vita" le utilizează în munca lor. Un sistem separat este utilizat pentru aspiratorul de praf - aspirator, aspiratorul chirurgical. Acest factor elimină răspîndirea norului de infecţie din zona de lucru în căile respiratorii ale pacientului şi a personalului. Comunicaţiile, prin intermediul computerului, dintre cabinetele stomatologice, registratură şi cabinetul Rq asigură procesul de tratare cu informaţiile necesare.
 
Sistemele de comunicare pentru aerul comprimat, ce trec de la compresor, alimentează fiecare fotoliu stomatologic cu aer steril fără umiditate şi impurităţi de ulei. Sistemele de comunicare pentru apă asigură locurile de muncă cu apă care este supusă purificării pe 2 niveluri.
 
În birourile Clinicii Stomatologice "Denta Vita" pereţii sunt acoperiţi cu gresie mată, ceea ce permite menţinerea  sterilităţii care să corespundă normelor sanitare şi de igienă. Lămpile germicide şi instalaţiile de ionizare a aerului  sunt o parte integrantă a fiecărui cabinet medical. Pentru creare unei ambianţe de individualitate, cabinetele clinicii stomatologice "Denta Vita" sunt separate între ele. Cabinetele stomatologice sunt dotate cu uşi transparente, care să permită pacientului care vizitează pentru prima dată clinica noastră să observe procesul de tratare.

Partenerii nostrii