"Zimbet-32"

 Viaţa modernă ne cere nu doar să avem grijă de sănătatea noastră dar pe lângă aceasta ne mai impune şi mari cerinţe ce ţin de exteriorul nostru.  Orice persoană, indiferent de vârstă şi sex, îşi doreşte să aibă un zîmbet frumos, care-i asigură încrederea în sine şi vorbeşte despre prosperitatea acestuia şi nu în ultimul rând despre starea sănătăţii.  Fără de un zâmbet sănătos este puţin probabil că veţi avea posibilitatea să optaţi pentru o poziţie bună atât în societate cât şi la locul de muncă. Mai mult de atât, pacienţii, care mai mult timp au avut dinţii din faţă inestetici, chiar şi după un tratament ideal nu zâmbesc pentru ceva timp.  Ei au uitat cum! Există chiar şi un complex special de exerciţii perceput pentru muşchii faciali, care permite învăţarea omului de a zâmbi pentru a-l readuce la o viaţă împlinită. 

Ce vă poate oferi stomatologia modernă pentru îmbunăţirea aspectului estetic al zâmbetului? Desigur că aceasta depinde în mare măsură de problema pacientului. Dacă aveţi dinţi sănătoşi, este suficient să faceţi o curăţare profesională sau o procedură de albire. Curăţarea se poate face cu ajutorul ultrasunetelor cu jet de apă  şi metode de curăţire a suprafeţei dintelui. Mai există şi metode chimice de înălbire, ce includ utilizarea de laser şi ozon. Cea mai convenabilă este albirea la domiciliu a dinţilor, iar pentru un rezultat mai rapid albirea se efectuează în cadrul clinicii, la alegerea metodei potrivite pentru dumneavoastră vă va ajuta stomatologul. 
Dacă aveţi umpluturi extinse sau deteriorări pe dinţii din faţă, există un şir de modalităţi de a face zâmbetul frumos. Opţiunea cea mai intruzivă o reprezintă metoda de restaurare artistică utilizând materiale moderne de umplere. Această metodă permite nu doar restabilirea culorii şi a formei dintelui, dar şi schimbarea poziţiei acestuia în rândul de dinţi. Avantajul acestei metode reprezintă perforarea minimă (iar în unele cazuri chiar şi lipsa) ţesutului dintelui. După restaurarea artistică este întotdeauna posibil de a efectua o metodă de tratament mai radicală sub forma fabricării de vinir. Putem să vă propunem vinire de ceramică ale sistemului Empress. În acest caz în condiţii de laborator se fabrică plăci subţiri din ceramică, care sunt lipite pe dinţi. Rezultatul este nemaipomenit! Dacă aveţi mai multe daune extinse atunci se produc coroane din ceramică fără cadru metalic. 
La majoritatea pacienţilor s-a format o atitudine părtinitoare faţă de „metalo-ceramică” din cauza rezultatului estetic nesatisfăcut deseori întâlnit sub formă de gingii întunecate sau aspectului lipsit de viaţă al dintelui. Tehnologia modernă şi măestria medicilor ne permite să producem coroane frumoase din metalo-ceramică pe baza cadrului din diverse tipuri de aliaje. Toate lucrările ortopedice se efectuează în cadrul laboratorului dentar, unde activează tehnicieni iscusiţi, care şi-au făcut studiile în Germania, Italia.  
Indiferent de problema dumneavoastră, stomatologia modernă, o poate rezolva folosind cea mai bună metodă pentru dumneavoastră. Fără îndoială, că o să plecaţi de la noi cu un zâmbet sclipitor, o bună dispozişie şi nu o să rămâne-ţi doar un pacient fidel dar şi un bun prieten al clinicii „Улыбка-32” (Zâmbet – 32)!
 

Partenerii nostrii